Имам предложение

DeyanMarkovski

New Member
Като отворя някой мейл, който ме известява за отговор в някоя тема или за ново ЛС линка, който трябва да натисна, за да видя новия пост е много надолу. Не може ли тоя линк да е по-нагоре в мейла, за да го натискам веднага след като вляза в писмото, а не всеки път да скролвам надолу?
 
Хаха ти от пощата ли си гледаш новите мнения?
Аз пък имам 4 пощи и незнам коя къде съм я пуснала :lol: :lol:
 
Аз пък си влизам в форума и си давам "Вижте всички актуални мнения" и така си пишя, пощата ми е само за регване, за нищо друго не съм я използвал - говоря за форума.

Аз съм за "Не" - сори ама не съм се и замислял за премесрване на линка. Поздрави.
 
Да браво, Аз лично агитирамвсеки който е WEBMASTER или се чувства такъв да ползва gmail. аз го ползвам и никога не съм имал проблеми с допучаване на потвърдителни линкове. Винаги е било чисто и ясно с тези пощи.

Има и друго, там имаш цели 2Г пространство. аз имам доста е-книги на нея. А и което е най-готиното, но съм сигурен че малко хора го значт е добре да имаш там пощя от гледна точка на оптимизацията за сайта си.

Как ли?

Еми всеки път като разменяш и-мейли с линк партъорите си ти пишеш загладието на сайта си и го хиперлинкваш (правиш го на линк - с опциите на скрипта на пощата). И така Googlr разбира че през системата минава такъв сайт. Поко не е спам - знам го със сигурност. Това го четох в едни форум. Много от тамошните WEBMASTER-и го използват като допълнителен инструмент за СЕО-то си.
 
Гласувах с НЕ. :)


Кога ли ще мога и аз да почна да си правя сайтвете и да си разменям линкове еееееееееех. :)
 
Бате, след като почнеш да четеш усилено - в един момент няма да разбереш как си се сдобил със сайт/ове и линк партъори. Всичко ще си дойде от самосебеси, само е важно желанието и постоянството.
Другото е въпрос на време.
 
Оффффффффффффффф дано да е така както казвате :)


В момента в който ми свършат изпитите започвам да се занимавам сериозно. Искренно се надявам да получа подкрепата Ви, сигурен съм че ще ми е нужна :)
 

Горе