Има ли бъдеще форум за уроци :)

teodorss

New Member
Здравейте . Направих един форум за уроци . Днес преди 20 мин. Обявих томбола - който направи 200 урока печели IPOD . За сега не съм почнал да го разпространявам , но според вас има ли бъдеще http://lessons.host-bg.info
 
На host-bg.info (безплатен хостинг и субдомейн), без лого и заглавие? Предполагам, че можеш и по-добре :)

Един потребителски въпрос: как да повярвам, че наистина ще получа iPod, когато дори не си инвестирал във форума?
 
мда . Как да си всема домейн .ком като няма от къде как да пратя парите по точно незнам как - нямам карта и другите неща от които може да платя.
А отностно Ipod-а ще го дам . И няма лого защото немога да работя с photoshop и сега накрах един ФР да напраи и даже в форум съм направим тема , някой ако иска да направи лого
 
Банков превод е най-лесният начин за плащане. Не е нужно да имаш кредитна/дебитна карта, нито пълнолетие. Всяка респективна банка има клонове в големите и малките градове на България. Когато превеждаш към сметка в Първа инвестиционна банка (примерно), такса за превод направен от Първа инвестиционна няма, или е минимален. Иначе - средно 3,50лв на превод от друга банка.

А относно логото - ако си готов да платиш 50лв за нещо креативно, пиши на лично съобщение. Визията и професионалният изглед са наистина от значение, когато обещаваш такава голяма награда. Но - първа, или втора употреба?

Защо визията е толкова важна?
Когато очакваш форумът да се развие, особено да раздаваш награда за неговото развитие, важно е да покажеш че си способен да го поемеш. Хостинг и домейн в случая са важни, защото според изискванията за наградата очакваш голяма посещаемост. Смяташ ли, че ще получиш хостинг услугата за форум с бъдеще безплатно?

Ако не си готов да инвестираш в хостинг, поне потърси спонсори. Възможно е да уредиш и други награди за потребителите по този начин - хостинг и домейн регистрация за година, примерно. FColor.bg и SuperHosting.bg са хостинг компании с добри услуги и възможности за спонсориране. Свържи се с тях, сподели плановете за развитието на форума ти, сподели инициативата си и помоли за помощ.

Както казах, ако имаш нужда от професионална помощ за логото, визията и развитието на форума ти - свържи се с мен. Ако не - желая ти успехи в начинанието :)
 

Горе