Ами ето ти три:Да нещо такова
Този въпрос не го разбрах. Искаш да си направиш магазин в платформата gombashop.bg но не да е на поддоемйн, примерно moianovmagazin.gombashop.bg, а примерно moianovmagazin.bg ? Ако правилно съм гледал на боб, отговора е ДАако създам сайта през примерно gombashop може ли да си платя за да няма gombashop а само името на моят сайт
Регистрираш си домейн и се свързваш със съпорта на gombashop. Те ще те светнат в осханалото
Да речем, че аз съм проверил вместо него, за да не се тормози. Ако си параноик виж им FAQ секцията.По-скоро обратното, че да не се окаже, че не позволяват![]()
Да речем, че аз съм проверил вместо него, за да не се тормози. Ако си параноик виж им FAQ секцията.
добре, що го пращате в тия дървени платформи? да си направи магазина на woocommerce или opencart. естествено че може да е на .bg .com и още няколко стотин tld-та.
а най-добата 'готова' платформа според мен е shopify и там пак може да е на твой домейн
Здравейте, имаме плащане с карта през PayPal. В момента работим по добавянето на няколко български метода като еPay, EasyPay, които също ще позволяват плащане с карта. Радваме се, че ви допада платформата и постоянно работим по нейното подобряване.Здравейте, някой може ли да сподели малко повече за готовите платформи (по- лесните), коите сте споменали по- горе, както и за някакви нови. Скоро попаднах на тези: https://bg.simvoly.com/ интересни са, но модулите им за плащане са едва 4 и няма за плащане с карта, което си е голям минус, но пък много ми допаднаха повечето неща, които предлагат.
Здравейте, някой може ли да сподели малко повече за готовите платформи (по- лесните), коите сте споменали по- горе, както и за някакви нови. Скоро попаднах на тези: .... интересни са, но модулите им за плащане са едва 4 и няма за плащане с карта, което си е голям минус, но пък много ми допаднаха повечето неща, които предлагат.
Нещо сте се объркал. Току що видяхме, че имаме посещения от този форум и че са писали за нас и решихме да отговорим на коментара на жената (регистрирана на 23 Януари).Това беше много добре направена скрита реклама.![]()