Има ли живи от дъртите предприемачи още тук?

Аз го четох година 2 преди да се регистрирам. После съжалих, че се регистрирах. Сега пак го чета само 😀
То тук е така. Извъртат се потребителите, някои носят качествени постове, друго по-малко. Но е факт, че форума е с крива в двете посоки от към качество на съдържанието. Също е факт, че винаги има нещо интересно за четене тук. :)

А както вече писах, пазара нараства много агресивно и създава впечатление, че нищо друго извън него не се пуска като теми.

Помня, че имах и друг акаунт… Някъде около 2007 г. да е било. Този е от 2008 г. Форумът ми е дал много. Благодарен съм!

Може да звучи пресилено, но този форум до голяма степен ме изгради като личност. Тук срещнах страхотни хора, с които изживях, страхотни моменти. Това е причината да влизам и до ден - днешен, не толкова да търся клиенти, колкото да разпусна. Е, има някои по-млади, които ми опъват нервичките, но пък то навсякъде ги има.

Може да звучи пресилено, но този форум до голяма степен ме изгради като личност. Тук срещнах страхотни хора, с които изживях, страхотни моменти. Това е причината да влизам и до ден - днешен, не толкова да търся клиенти, колкото да разпусна. Е, има някои по-млади, които ми опъват нервичките, но пък то навсякъде ги има.
Знам една яка история - знаете ли, че от тук имаме и брак? :) За жалост не мога да споделя повече, но лично познавам двойката. Намери ли са се от тук. Да, други пък си правят друг тип срещи. :) И от много време насам форума не е имал среща, както правехме почти през година. Но се събрахме много хора. Стигало се е до 50 човека. Последно бяхме в една бирария, но не се сещам точно кога.

форума е изключително полезен, но има една опция която незнам колко хора я ползват, но аз я ползвам. Когато ми е скучно гледам гостите какво четат и винаги намирам някоя непозната тема която ми става интересна .

1763546964693.png
1763547000156.png
1763547110716.png

Аз даже не четем вече. Само пишем.

форума е изключително полезен, но има една опция която незнам колко хора я ползват, но аз я ползвам. Когато ми е скучно гледам гостите какво четат и винаги намирам някоя непозната тема която ми става интересна .
Щом ти е интересно какво четат ботовете, ок.

Знам една яка история - знаете ли, че от тук имаме и брак? :) За жалост не мога да споделя повече, но лично познавам двойката. Намери ли са се от тук. Да, други пък си правят друг тип срещи. :) И от много време насам форума не е имал среща, както правехме почти през година. Но се събрахме много хора. Стигало се е до 50 човека. Последно бяхме в една бирария, но не се сещам точно кога.
Що не сме били поканени на сватбата? Ти сигурно си бил кум 😁

Прай една категория ОнлиПредприемачс, да не изтървеш хайпа.

Знам една яка история - знаете ли, че от тук имаме и брак? :) За жалост не мога да споделя повече, но лично познавам двойката. Намери ли са се от тук.
И аз ги знам - срещнаха се в най-яката тема в тоя форум, евър! ''Бие ги като мЕче у дирек'' - кой се сети, сети. ;)

Що не сме били поканени на сватбата? Ти сигурно си бил кум 😁
Не, разбрах в една среща. Бях почерпен де. :)

Прай една категория ОнлиПредприемачс, да не изтървеш хайпа.
Щях, ако имаше потенциални двойки, но гледам, че нещата в темите ескалират в другата посока обикновено. :)

И аз ги знам - срещнаха се в най-яката тема в тоя форум, евър! ''Бие ги като мЕче у дирек'' - кой се сети, сети. ;)
Нанди, на някои им провървява повече тук от други. Не знам в коя тема са се засекли, но са си разменяли лични съобщения. И според мен разговора е тръгнал професионално, може би по някое време е тръгнал в друга посока.

Не, разбрах в една среща. Бях почерпен де. :)

Щях, ако имаше потенциални двойки, но гледам, че нещата в темите ескалират в другата посока обикновено. :)

Нанди, на някои им провървява повече тук от други. Не знам в коя тема са се засекли, но са си разменяли лични съобщения. И според мен разговора е тръгнал професионално, може би по някое време е тръгнал в друга посока.
аз незнам защо се учудвате на подобни неща.... и аз преди 23 години срещнах жена ми в един чат на mIRC , за тогавашните времена си беше цяло чудо , сега вече не ни прави впечатление , че 1/3 от България са се срещнали в интернет

аз незнам защо се учудвате на подобни неща.... и аз преди 23 години срещнах жена ми в един чат на mIRC , за тогавашните времена си беше цяло чудо , сега вече не ни прави впечатление , че 1/3 от България са се срещнали в интернет
Да, човек да не повярва на колко невероятни места може да срещне половинката си. Какви ли не истории има.

Някакви супер странни навързани събития 1-2-3, след което крайния резултат е супер изненадващ. Както се вика, това не може да се измисли.

Това е интересно, защото аз срещнах първата си любов в IRC.

Горе