Има ли редактори в dmoz

От: Има ли редактори в dmoz

Кандидатсвал съм със сайтове, кандидатсвал съм и за редактор и чакам чакам толкова време и никакъв отговор , поне да кажат ,че не съм одобрен и това не получавам. Писах във форума им , казаха ми че ще се разглежда до 14 дена , писах пак казаха ми да чакам ,да чакам... Май наистина има групичка от хора само.
 
От: Има ли редактори в dmoz

Е те тебе ако одобрят за редактор ще е голям виц :D .
 
От: Има ли редактори в dmoz

Там отдавна няма пилот в самолета - А и самолета отдавна не е във въздуха
Кандидатствах преди две години с един качествен но сравнително нов сайт и чаках около година след една година сайта вече беше на първо място по всички важни думи от категорията и реших да кандидатствам пак - Пак никакъв резултат.
Така че не се косете - Вече нищо не зависи от регистрацията там - вероятно и затова и админите са го отебали.
 
От: Има ли редактори в dmoz

Еми то за това и никой скоро време не се е хвалил, че са го листнали. Поне не съм чувал, а бая се ровя насам натам.

Еми малко ще са си в противоречия Google със себе си, защото те са на мнение, че линковете от директории не са много хубави, а в същото време имат директория, която се пълни с какво ли не. И за да не бъда голослов ето примерче:

dmoz.org/search?q=web.com&cat=all&all=no

Разлегайте добре невероятните сайтове на web.com, ако някой има по-кофти сайтове и не е одобрен (във много категории ги има), да бъде благодарен, защото да си на страница с такива сайтове не мисля, че ще е добре за СЕРП-а. Но какво ли знам аз. Та ако мислите, че сайтовете ви не са одобрени, защото са грозни, повярвайте ми - това не е причита. Просто пилота е скочил с парашут от този самолет.

Друг кофти пример е офертите, които чета от време на време в DP: selling domain with PR1, dmoz.com listed....Сами се сещате за какво иде реч. Не искам да хейтвам, но когато нещо е кофти, то е кофти. :)
 

Горе