Има ли шанс този сайт?

shakera

New Member
Здравейте!
Имам едно въпросче. Намерих един англичанин, който иска да си докара трафик към сайта си dailynaps.co.uk В момента има около 100 уникални посещения дневно. Интересува ме, според вас професионалисти :), дали има шанс за развитие и евентуално достигане на около 5-6 хиляди уникални посещения дневно?
Ако може и някой друг съвет на кое ще е добре да се наблегне при оптимизацията.
Благодаря предварително на всички, които се отзоват!
 
От: Има ли шанс този сайт?

Здрасти и добре дошъл тук....Хубаво е че си с нас.

Има шанс с много методи, той какво е избрал? Предполагам ще търси трафика от Г или ще си плаща за друг. Не става ясно какъв точно съвет търсиш...определено може да се оптимизира до такива нива да води по 5-6 уникални на ден, но си трабва много контент и линкове...това е основата. Ако имаш по-конкретни въпросчета, ще гледаме да помагаме.

И едно съветче от мен, бих му препоръчал да го направи малко по-атрактивен, все пак horse racing-a влиза в категорията Ентъртеймънт - това само трабва да говори за сайта.;)

Упсехи и приятен престой тук..;)
 
От: Има ли шанс този сайт?

Ами конкретен съвет....Дали има нужда да се пипа нещо on-page, кийуърди, заглавието и т.н. или мога направо да почвам off-page SEO. Човека ме нае аз да му правя SEO на сайта, а аз съм все още прохождащ в тази област. Изчетох почти целия форум, няколко e-книги за SEO, но все още ми липсва практика. Та затова ще се радвам на малко помощ от ваша страна, когато имам нужда, тъй като виждам, че наистна сте професионалисти и си разбирате от работата.
 
От: Има ли шанс този сайт?

Все от някъде трябва да се почне, никой не се е родил научен!
 
От: От: Има ли шанс този сайт?

Ами конкретен съвет....Дали има нужда да се пипа нещо on-page, кийуърди, заглавието и т.н. или мога направо да почвам off-page seo. Човека ме нае аз да му правя seo на сайта, а аз съм все още прохождащ в тази област. Изчетох почти целия форум, няколко e-книги за seo, но все още ми липсва практика. Та затова ще се радвам на малко помощ от ваша страна, когато имам нужда, тъй като виждам, че наистна сте професионалисти и си разбирате от работата.

това значи ли че искаш нас да ни наемеш ? щото аз докато нямах книжка не съм карал училищен автобус....
 
От: Има ли шанс този сайт?

ОК. Мерси за "топлото посрещане". Можете да изтриете темата.
 
От: От: От: Има ли шанс този сайт?

това значи ли че искаш нас да ни наемеш ? щото аз докато нямах книжка не съм карал училищен автобус....
Това беше много точно :)

Винаги съм на бил на мнение, че колкото и да учи човек трябва да осере няколко проекта, за да се научи на нещо. Добре е това да стане в началото "на полигон", защото после грешките пак ще си ги направи, ама ще боли повече. Както казваше един познат "Абе ние толкова поръчки сме пре**бали, че нямаше начин да не станем професионалисти" :lol:
 

Горе