Инвестиция в онлайн магазин

Аз съм съгласен, ако има адекватно предложение, да се обсъди. Нямам самосъзнание, че мога и съм добър във всичко ;) въпросите ми са лаически,тъй като съм твърде бос в тази сфера.
 
Никой няма да ти предложи нещо такова, тези хора не си продават услугите.
 
Ами значи ще разчитам на това което съм прочел, на фирма, която ще ползвам за онлайн реклама и фейсбук и четене, четене, четене..
 
Както казаха и останалите колеги от форума от реклама не бива да се пести.
Аз от началото на месеца започнах да инвестирам в онлайн реклама и почна да се усеща трафика според статистиките.
Обаче освен FB,Adwards,OLX друго за интернет реклама на мен не ми идва на идея , някакви други предложения ?
 
Да. Не знам защо повечето не включват купуването на реклама (била и тя директна) по релевантни сайтове.

Аз лично това препоръчвам....даже и статии, това е голям коз. Хора, заинтересовани в някаква област четат статия, която е за или води към бизнеса ти. Конверсията също ще е силна. :) Някъде е скъпо, другаде не чак толкова. Но като гледам какви яки оферти за реклама се пускат тук, мисля че не е много пари. :)
 
Аз написъх една авторска статия, която може би ще е от ползва на хората когато искат да си изберат разклонител за вкъщи или работа.
Освен в FB и блогът на сайта ми , къде другаде мога да я постна или споделя ?
 
Почвай да правиш клипчета, да обясняваш там за продуктите и.т.н. и да ги качваш по ютуб и вбокс с много хубави описания. С една статия няма да минеш, освен това една статия - една публикация, няма как да я ползваш пак. Направи си блог, търси в Гугъл какво търсят хората как се прави с продуктите ти и прави по две статии на седмица. Вземи прочети малко за onsite SEO, че сайта ти е кръгла нула.
 

Горе