Инвестиция в спортни залози

От: Инвестиция в спортни залози

До колкото успях да се ориентирам

От банка 1 - Познаваш 2 и Губиш 2
От банка 2 - Познаваш 1 и Губиш 1
От банка 3 - Познаваш 4 и Губиш 2

Като цяло би трябвало общо банката да е на + но така и не видях никъде коефициенти вчера за това ще е хубаво като пишеш мачовете да пишеш и някакви ориентировъчни коефициенти от някой брокер по твой избор.

Както и да сборуваш след всяка прогноза банките коя до къде е стигнала за да се ориентираме по лесно кибиците
 
От: Инвестиция в спортни залози

В крайна сметка шарлатанина позна ли нещо?
 
Re: От: Инвестиция в спортни залози

В крайна сметка шарлатанина позна ли нещо?
Гофрен, престани да сер.еш навсякъде бе да те ева у кафевото л...
 
От: Инвестиция в спортни залози

Уферо айде да си мериш малко повече приказките в личните квалификации щото те във форума не се толерират.

Преди половин година като те бяха нагънали от хостинг компанията разчиташе на подкрепата на всички тези хора от форума и я получи. Днес се изживяваш като последна инстанция и непрекъснато ръсиш обидни квалификации към същите тези хора - Към момента момчето не е измамило никой нито кара насила някой да залага според неговите прогнози - така че спести си умозаключенията за времето когато някой бъде измамен от него да ни обясниш колко си бил прав.

Същото поведение го наблюдавах и в темата за пощенският домейн - Заради подобни нападки все по малко читави хора се заседяват във форума и е крайно време модераторите да почнат да правят разлика между правото на свободно мнение и безпричинни обиди и лични квалификации щото форума заприлича на детска градина.

И за финал не че те интересува но в случаят не е важно какво е познал за един конкретен мач или един конкретен ден а е важно на края на месеца колко рибки има в кошчето и дори и накрая на месеца банката да му е на минус това не го прави шарлатанин а просто лош анализатор.
 
От: Инвестиция в спортни залози

Всеки втори почна да се изявява като голям специалист и да хули новите хора, то и затова бизнес секцията почти замря и останаха 90% фб групи. Но явно, че за Блинки и Кулайс е важно да има контент и количество, а не качество за съжаление.
 
От: Инвестиция в спортни залози

Девил ако наистина го можеш за резултати с коефициент около 2 би трябвало да си отдавна милионер - Ето днес има мачове избери си 12 залога на които коефициентът ще ти е минимум 1.9 - Публикувай ги тук и виж колко ще познаеш

Освен това както написах и по нагоре това дали един ден си познал няма никакво значение въпросът е на дълго да можеш да поддържаш високо ниво на познаваемост

Ето една елементарна сметка - (малко неточна защото не ми се играе да смятам натрупването)

Банката ти е 1000лв играеш средно с 1% залог при коефициент миниум 2 за всички залози - Днес си познал 7 от 12 - тоест си на + 20лв - Утре ако пак познаеш 7 от 12 ще си на плюс 20.40лв - На третият ден ще си на + 20.81лв и банката вече ще ти е станала 1061.21лв и тн. и тн.

Ако можеш да поддържаш това ниво на познаваемост накрая на месеца ще си почти 1000лв на Печалба

Пожелавам ти успех и да не забравиш да почерпиш


ПП
Сега си поиграх да го сметна ако не съм объркал накрая на месеца ще си на печалба 811,36лв - Което е 81% възвръщаемост на месечна база
 
Последно редактирано:
От: Инвестиция в спортни залози

Банка-1
-Minnesota Wild/ 0.75 = -0.75
-Pittsburgh Penguins/ 1.25 , regulation/ 0.25 = +1
-New Jersey Devils/ 0.54 = -0.55
-Dallas xxxxx/ 1.5 = +1

Резултат/+0.7

Банка-2
-Carolina vs Pittsburgh under 5.5 goals at 1.7 / 0.75 = -0.75
-Phoenix vs San Jose over 5.5 goals at 2.04 / 0.75 = +0.78

Резултат/+0.02

Банка-3
New Jersey Devils/ 1 = -1
Chicago Blackhawks/ 1 = +0.56
Chicago Blackhawks -1/ 1 = +0.96
Carolina Hurricanes+1/ 1 = Push
Boston Bruins TTO 2.5/ 1 = +0.66
Minnesota Wild TTO 2.5/ 1 = +0.90

Резултат/+2,08

Краен резултат от трите банки +2,8
Снощи нямахме късмет с 3 от мавете,едните загубиха след изпълнение на дузпи,другите вкараха в последните минути,третите просто не им достигна малко късмет.Като цяло съм доволен,ще се постарая довечера да постна малко по-разбираемо.
Хубав ден.
 
От: Инвестиция в спортни залози

Резултат +2.8 е повече от добър но е важно да може да бъде поддържан на дълго - Което според мен няма как да стане - Ако в крайна сметка средно месечният успее да остане над +1.5 мисля че може да се приеме за много добър резултат

В предишният ми пост бях сметнал какви ще са резултатите ако се познава 7 от 12 при коефициент 2 с 1% залози от 1000лв банка - Печалбата накрая на месеца ще е 811.36лв

Ако обаче типстера може да поддържа резултати както от вчерашният ден - тоест 2.8 - Печалбата на 30-тият ден ще е 1289,76лв тоест доста над 100% възвращаемост

Така че всички които смятат че е лесно могат да се пробват
 
От: Инвестиция в спортни залози

@mantaman,няма как да се сметне средно, колко ще ти е печалбата на месец.Целта,която гоним е 10%,много е трудно но не и невъзможно.Да,снощния резултат е изклучително добър и трябва да сте ясно,че няма да се случва всеки път!
 
От: Инвестиция в спортни залози

Под средно имам в предвид дневният коефициент на познаване събран за месеца и разделен на 30 - Това може да даде приблизителна представа за очакваната възвръщаемост на залозите.

10% месечна възвръщаемост е повече от добра за инвестиционен бизнес, но реално не е нещо което поне лично мен да ме стимулира да се занимавам с подобно нещо освен за удоволствие.

При 10% възвращаемост за да изкарвам поне 1000 паунда на месец трябва да отделя банка около 10 000 - които едва ли бих ги вкарал в сайт на онлайн брокер и ще трябва всеки ден да обикалям офисите на Уилям Хил или други подобни около мен за да залагам - Накрая на месеца като удариш чертата и сметнеш колко време и гориво си вложил ще излезне че сигурно повече пари може да си изкарал ако си правил каквото и да е друго нещо.

Лично за мен за да има смисъл цялата работа, трябва да наруша едно от основните правила и направя следното - Да прежаля 3000 паунда и да си представя че всъщност банката ми не е 3000 а 20 000 паунда и залозите да са 1% от 20 000 и да се надявам че типстера ми е добър :) - Това вече си е чист хазарт :)
 
От: Инвестиция в спортни залози

Слаба ракия си бате, а и пишеш с краката, явно така ти е по-удобно :lol:
 
От: Инвестиция в спортни залози

Копипейстер - Утвърден Бизнес Модел - Е начин на бизнес който е проверен във времето и е доказано че работи - А такъв бизнес който предлага момчето реално съществува и е доста популярен особено в УСА - Даже преди година гледах имаше филм точно на тази тематика.

манта, тоя път страшни глупости написа :) Личи си, че никога не си играл професионално комар, точно като тоя ламер тук, дет се врътка кат дърта парясница. Кое е проверено във времето и е доказано, че работи ахахаха няма НИТО ЕДИН успешен модел доказан и работещ продължително във времето при залозите, НИТО ЕДИН. Когато го намериш ми дай линк да се уверя - приятно четене :)

Всъщност има един малък уекичко, но никога не бих го сподел. :twisted: Щото не съм ламерюга като тоя с пробитите прогнози, а и най-малкото си знам мястото, не бих се изложил тук никога да дам какъвто и да е съвет свързан с комара :p
 
От: Инвестиция в спортни залози

Слаба ракия си бате, а и пишеш с краката, явно така ти е по-удобно :lol:
Копипастер тук по Коледа хората все още си разменят картички - Една от картичките с някакъв рисуван пейзаж ми направи впечатление че е малко странен стил и се замислих защо ли са я избрали точно нея да я отпечатат - Първо си помислих че е може би на някой известен художник и обърнах да видя какво пише на гърбът на картичката - Оказа се че е на фондация която подпомага инвалиди и че пейзажите от тази поредица са на художници които са ги рисували с крака.Така че не е важно кой с какво пише и рисува а дали това което пише дали има смисъл - Над това можеш сериозно да се замислиш следващият път когато пипнеш клавиатурата
 
От: Инвестиция в спортни залози

Незнам за какво обикаляне по офисите ми говориш?Всичко става онлине...
 
От: Инвестиция в спортни залози

А относно доказаните бизнес модели можеш още много да се учиш за да не се излагаш пред голяма публика

Ето сега ще ти го обясня защото явно бавно схващаш - Това е модел как можеш без никакъв риск да печелиш от спортни залози

Започваш да даваш обосновани прогнози - Намираш хора които са готови да ти плащат за тях - И със сигурност ще си на печалба без никакъв риск - Елементарно е ама поне за средноинтелигентни

Както написах и в горният пост всеки път преди да пипнеш клавиатурата поеми три пъти дълбоко въздух и тогава ако все още те напъва желанието да пишеш глупости давай - значи е по силно от теб :)
 
От: Инвестиция в спортни залози

Манта не се прави на дръж ми шапката, твърде си дърт за ме накараш да повярвам, че не си схванал какво имам предвид с "писане с краката" Айде да ти обясня, че ти си почти клакьор станал... - Пича има време да седи 2 часа в темата, но няма време да обясни, нито видовете залози, нито коефицентите - уот абоут тиз??? Половината коефиценти които проферих изобщо не отговарят на неговите. Освен това на мен лично не ми стана ясно вторият залог на минесота защо го е писал печеливш, след като те губят....
И изобщо ако иска да му се обърне внимание да почне да пише по-сериозно, а не да ми се надува, че нямал време и тн ПОЗИ


@милчев, Направи читав разбор на банките/залозите и коефицентите, не съм длъжен да ти чета шльокавицата.



пс: манта, не знам кой се изложи публично, нищо не разбираш от това бате, по-добре си трай, че изглеждаш по-умен, вервай ми :)


пс2: свърши ми лимита сори... ще ви мачкам друг път с друг профил споко само, не се радвайте позьорчета ламерски :D
 
От: Инвестиция в спортни залози

Незнам за какво обикаляне по офисите ми говориш?Всичко става онлине...

Милчев колко време си мислиш че ще те търпят да печелиш в онлайн сайт и можеш ли да гарантираш на залагащите че в един момент няма да им блокират акаунтите и че ще могат да си вземат парите ?!?!?!

Единственият начин да избегнеш въпросният риск е да залагаш офлайн в различни пунктове - Това в БГ не може да се случи защото такива има само на Еврофутбол а там коефициентите са изключително дървени и изяждат потенциалната печалба.

Такова нещо реално може да се направи тук в УК но си трябва обикаляне
 

Горе