Инструменти За Анализ На Сайт!

Аз си го инсталнах, мерси бате. Но има хора които са на IE. Така че пак остава за ползваме, а докато се свикне с новият инструмент вграден в FF ще си отнеме време.

Иначе не бях се сещал за тези му добавки, радвам се че сподели. Мерси и ди скив бате. :wink:
 
Имаше и още едно... Не се сещам точно как се казва, но беше нещо от сорта на Keyword Density Checker. Рови из HTML-а и ти дава в проценти ключовата дума, за която питаш, колко често се среща в отделните части на HTML кода. Много по-лесно, отколкото в Word да зяпаш с калкулатора ;)
 
Това се чеква и на око в някои тул, не е нужно калколатор, както казваш. :) Още не съм срещал такива SEO изтрещялки да следат думите в кода и да си ги записват, това е малко изкривено възприятие за SEO гуру. :lol: По-скоро SEO куку.
 
Аз това ми е ясно, но въпроса е да не седиш пред калкулатора и да си смяташ колко думи са ти нужни и т.н. То ако си разбираш от SEO ще знеш колко да сложиш и къде ще им е най-добре да бъдат поставени, да се спазва някакво оношение текст/кл. думи. И това се прави наоко, има строги правила за това, и се знае че трябва да са добре разпределени по текста, но и тук идват и alt таговете които запълват част от пространствата между оснавните ти думи.

Така че всичко е до настройки, правиш си content-a и след излизането на някоя позиция почваш дооптимизирането, за да видиш какво казва търсачката при всяка твоя стъпка, Така се прави няй добре. :wink:
 
Re: Инструмен За Анализ На Сайт!

Blinky каза:
http://www.dnscoop.com/ :

1. Domain age
2. Current Pagerank
3. The total number of pages that contain links to
4. Indexed Pages for
5. The estimated value of
6. Current AlexaRan
7. HTTP Status


хехе...сайта ми струвал 1800 $ и нагоре..Тия се базикат яко:)
 
според същия тул Yahoo.com струва 2 пъти повече от Google.com
ха да видим сега дайте да питаме собствениците кой печели повече :wink:
 
Tsanko каза:
Хехехе за моя казват че е $10000 :) И това при положение че е на около 9 месеца :)

Кой ти е сайта ако не е тайна
 
А аз искам да адна един тул за анализиране на бек линковете към даден сайт: http://www.backlinkwatch.com/

Добър ресурс за това от какъв PR, колко и с какъв текст линкват към вас. Това е много добре ако имате бърз въпрос дали имате достатъчно и качествени линкове към вас.
 

Горе