Предлагам: Интеграция на AI, уеб apps, WordPress, Скрейпинг, ...

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Предлагам следните неща:
  • Изработване на нови (иновативни) проекти, използващи AI
  • Интеграция на AI в съществуващи проекти/сайтове/процеси
  • Уеб приложения (SPA, SSR, PWA)
  • WordPress - на практика всичко свързано с него (скорост на зареждане, интеграция на AI, нови сайтове, къстъм плъгини и т.н.)
  • Скрейпване, събиране и обработка на всякакви данни
  • Автоматизация на всякакви процеси
  • Естествено, че правя и всякакви сайтове
Портфолио: двата проекта в подписа би трябвало да са достатъчно говорящи. Скоро не съм freelance-вал активно и още не съм си подредил официално портфолио...

Ползвам ли AI за извършването на оферираните услуги? Разбира се! :) И затова ще получите много повече за парите си. Например, няма да ви искам 300 EUR за нещо, което ми е отнело 4-5 промпта в някое джипити.

Вайбкодвам ли? Не, ако под "вайбокиндинг" се разбира скалъпване на нещо, което не разбирам как работи, с неизвестна за мен технология и което не мога да поддържам, ако ми вземат AI-то :)

Цени: конкурентно ниски! Не се притеснявайте да питате - в днешно време много неща стават бързо и лесно, съответно и цените може да ви изненадат приятно....

За контакт: лична бележка или bookstering [@] gmail.com
(а може и в темата да пишете)

Партия търсиш ли си? В Азия има много работа и пари.

Може да го кръстъм Vibeshit Group LLC, а българското ентити да е съб контрактор за да пестим данъци. 😁

Офертата е сериозна.

Партия търсиш ли си? В Азия има много работа и пари.

Може да го кръстъм Vibeshit Group LLC, а българското ентити да е съб контрактор за да пестим данъци. 😁

Офертата е сериозна.

Ама разбира се :) Щом няма да блъскаме кода с лопатите, ами ще залагаме на вайбовете, няма как да не съм изкушен 😄

Макар че Азия не звучи като лесен пазар... :( по-лесно щеше да е с някоя по-мързелива нация, та по-лесно да изпъкна.

Пиши (идеално на мейл) каква е идеята да видим дали мога да предложа нещо.

Горе