Интеграция на OpenCart с MAXX.BG

stan_bg

Active Member
Здравейте, наскоро разработих модул за интеграция на продуктовия каталог на сайта на maxx.bg с магизини използващи платформата за електронна търговия OpenCart за клиент-съфорумник. Модула позволява лесно и бързо да интегрирате всички налични продукти от сайта на maxx.bg в посочени от вас категории както и да регистрирате успешно dropship поръчка в системата на maxx.bg от вашия сайт.

Предимства пред други подобни интеграции:

1. Може да синхронизирате частично или цялостно продуктовия каталог. Вие избирате колко категории с продукти да синхронизирате и да предлагате във вашия сайт, както и да определяте специфични категории от вашаия сайт, с които да се синхронизират.
По този начин не губите функционалността да си добавяте категории с други продукти и съдържанието в сайта ви да не зависи от интеграцията по никакъв начин.
2. Процесите за актуализация и синхронизация стават бързо и лесно. Модула e разработен по стандартите на писане на шаблона за дизайн в обектно ориентираното програмиране MVC-L на OpenCart. Процесите, които съпътстват всяка една актуализация и синхронизация са последователни ("на порции") и щадящи вашия сървър по отношение на процесорно време и памет. Това позволява глатка и безпроблемна работа на модула и в случай на прогресиращо нарастване на продуктовия каталог на maxx.bg.
3. Не се презаписват никакви системни файлове. По всяко време може да деинсталирате модула като всички съпътстващи го данни ще бъдат премахнати.

Изисквания:

- версия на програмния език PHP -> 5.2 или по-висока
- версия на OpenCart -> 1.5 или по-висока
- инсталиран vQmod (ако нямате ще е нужно да се променят два системни файла за dropship поръчка и продуктовата станица за автоматична актуализация на количество на даден продукт)
- ритейлърски акаунт предоставен от екипа на maxx.bg

Това е, ако има заинтересовани или желаещи да получат повече информация относно модула, цена или друго може да ми пишете лично съобщение.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: CTAH

Горе