Интелигентен, Устойчив и Приобщаващ растеж

Статус
Not open for further replies.
Здравей и добре дошъл при нас. ;)

Как така 0% от Бг фирмите пазаруват онлайн? Какво точно и защо така мислиш. Има доста хора, които го правят. Дори и фирми, последното, което видях, че купиха онлайн (фирми) бяха пропуски за конференция. ;)

Като цяло всичко, което се търгува офлайн, свободно може да се търгува и онлайн. Разбира се има си неща, които могат само да се видят, а не място да се договори сделката - както е при колите, недвижимите имоти, мебелите (макар, че там започнаха и онлайн да се пазаруват), и всичко, което е на една не малка сума и в същото време се иска персонален контакт с продукта или услугата (примерно, ако предлагаш фитнес карти, маркетинг услуги и др.).

Специално твоите примери също попадат в графата "поръчки онлайн", все пак говорим за нещо, което лесно може да се избере и през сайт. Дори не познавам човек, който не си прави визитките онлайн. ;)

Виж за голяма бройка и за да няма грешки, може да се отиде и на място. ;)
 
От: Интелигентен, Устойчив и Приобщаващ растеж

Идеята ми е точно такава
 
Последно редактирано:
Мисля, че е ОК, нещо като борса ли ще е моделът? B2B портал? Между другото има нещо подобно, но там е с бартерлевове: barterclub.bg

Иначе има големи портали, които имат всичко за бизнеса - alibaba,или нещо такова, което е отворено не само за обикновения потребител, но и за бизнеси - да пазаруват на едро. естествено, правят им се отстъпки както от стоката, така и от шипинга.
 
От: Интелигентен, Устойчив и Приобщаващ растеж

Никой друг ли не мисли поне нещо? :)
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе