Интервю със Симеон Дянков

От: Интервю със Симеон Дянков

Некадърен политически ПР - даже немога да разбера какво точно искаш да му коментирам
Нещо май ПР-ите на правителството са слънчасали след глупостта да пратят Лъчо мозъка в канал 3 и сутрешният блок на БТВ все повече почват да ме учудват.
Има хора като Дянков и Мозъка които не трябава да ги подлагат на такива експерименти защото резултатите са плачевни.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Дянков се представи добре според мен. От Пламен Орешарски е милион пъти по добре...:)
 
От: Интервю със Симеон Дянков

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Последно редактирано:
От: Интервю със Симеон Дянков

Алъне това с кражбите е дъвка за абдалите. Колко може да открадне един политик 1-10-100 милиона. Не са малко пари но това не са нещата които обръщат държавата още повече че всички взимат сменят се само муцуните. Въпросът е какви щети се нанесат на икономиката в следствие на тези кражби (комисионни). Това са неща за които на повечето от хората никога няма да им уврат в главите и за това ще ви дам няколко еретични примера.
Кое е по лошо Доган да вземе комисионна 1 милион за проект който е от общодържавно значение (този милион ако не го вземе Доган ще го вземат други или ще остане като печалба на фирмата) или е по лошо ако някой е прокарал наредбичка за смяна на касови апарати и е взел за това 100 000лв но ще изпомпа от дребният бизнес над 500 000 000лв и ще ги съсредоточи във няколко богоизбрани фирми.
Кое е по лошо правителството на Станишев и предходните са набили 1 млрд във АЕЦ Белене и са откраднали около 200 милиона или желанието на новото правителство да подпишат договора за Белене с което да заробят държавата с още 5-6 млрд. за да могат да вземат и те някой лев.
И в библията е написано - по делата им ще ги познаете - а вие непрекъснато се вторачвате в думите
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Хехеее правителството на Станишев не е набило 1млрд, а 10 млрд за АЕЦ Белене. Направиха всичко възможно нещата да станат необратими, а сега ще оставят ГЕРБ да им опере пешкира. Е това е БСП - няма по-гнусна и долна сган от тия.
По същия начин по който 97 сринаха икономиката, избягаха тогава от властта и оставиха Костов да им опере пешкира. В резултат на което сега слушаме - "при Костов ДОД беше 30% ". И БСП се връща във властта да опоска каквото е останало, а Костов събира трохите с 5-6%. Незнам бе, мъка ми е направо какви са тия хора в тая държава.....

И по въпроса колко можел да открадне един политик - Белене е само един единствен проект, чрез който източиха 10 млрд. Горе-долу пенсиите за 50 години. Ама нали сме ларж, какво са 10млрд. Дай да подпишем и договори с Русия за още 30 години и да ги засекретим, че матряла не е чак толкова ларж и може тоя път да мчу светне лампичката. И не само това - общо взето всичко, което се е случвало в държавата в последните 20 години е било плод на БСП. Абсолютно всичко - че дори и провала на масовата приватизация, където уж всички сме еднакво бедни, ама се оказа че имало едни куфарчета, ала бала.... И хоп - предприятията обратно в шепа хора на БСП.

И на всичко отгоре сега имат наглостта да ходят по медиите и да викат - хората искат да ядат, господин Дянков - кога ще им дигнете пенсиите.... И простата плява пак ще гласува за тях.... Само глад и мизерия заслужават тия....
 
Последно редактирано:
От: Интервю със Симеон Дянков

Да така е за едни куфарчета за други предприятия за трети цели Банки - само не мога да разбера как помежду всичките позна кои не са комунистите
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Мантаман искаш ли една съпоставка да направим спрямо твоята теза, която съм съгласен до някъде и то в частта с касовите апарати.

Та прави си сметка щом до там са го докарали "тези мръсни гадни Герберисти", да искат от бизнеса смяна на касов апарат и да напълнят, 10-15 фирми с общо 500 милина приходи, какви милярди са изкрани последните 21 години, че чак до просешка тояга го докараха сегашното правителство да "краде" по такъв начин. Би ли ме подсетил, кои управляваха последните години :D :D :D
 
От: Интервю със Симеон Дянков

E че как - е го Дянков най-големия комунист :)
И накара хората да си вържат касовите апарати кам НАП, че тайно произвежда апарати и така ще се нагуши с пари. Че нали е прост и беден, та се чуди как да краде от касови апарати :)
 
От: Интервю със Симеон Дянков

E както виждаш колко му е малка заплатата на горки завалия, сигурно Тремол е негова фирма, за да препечели някой друг леФ.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Понеже си по млад ще ти ги изредя поред - първо спечелиха комунистите след това на власт дойдоха техните протежета инплантирани в СДС, след това пак дойдоха на власт комунистите (междувременно имаше няколко междинни служебни комунистически правителства) след това пак комунистите от СДС след което дойде Царя заедно със наследниците на комунистите след това пак комунистите и сега пак са те.
През последните 22 години винаги са управлявали комунистите в различни разновидности и това е неизбежно защото там бяха парите и ресурсите те имаха възможност да изпратят децата си да учат в чужбина и тн.
И ми е много смешно да гледам жалките ви напъни на анти комунистическа тематика как се опитвате неистово да изкарате нещата бели и черни щото е по лесно от едната страна лошите комунисти от другата страна добрите гербаджии (също комунисти) само че целите в бяло.
Разберете че няма такъв филм черно и бяло всичко е кафяво даже не е и сиво.
Каква е разликата между комисионера комунист агент на ДС Доган и комисионера ЦЦ и Лъчо Мозъка - само в мизата и то не за друго а защото просто не са могли да докопат повече.
За това избийте си ги тия комунисти от главите и се опитайте да гледате реално на нещата.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Еми хубу, айде да гледаме реално - ГЕРБ или БСП ?

И тия приказки как ГЕРБ били прикрити комунисти.... нещо, как да ти кажем.... :) Всички са маскари, затова вие не гласувайте, та нас червените баби да ни върнат във властта :) Малко на такова ми намирисва работата :)

Но пък знам ли, Дянков може верно да е някой комунист, как иначе ще имат толкова пари. И Плевнелиев - и той същия боклук.... Като се замисля...
:)
 
От: Интервю със Симеон Дянков

~~~~~~~~~~~~~~~
 
Последно редактирано:
От: Интервю със Симеон Дянков

Не знам защо сте решили че аз трябва да защитавам комунистите от БСП срещу комунистите от ГЕРБ.
Освен това явно нищо не схванахте от предишният пост и продължавате да се напъвате на антикумунистическа тематика.
Това че някой бута някъде нещо обикновено е признак на разчистване на сметки а не на антикумунизъм. Сигурно сте забравили Багерите по Боровец и Черноморието от преди десетина години - тогава и Командира порути доста неща, но не виждам това да го е преобразило в нещо друго пак си е същият като едно време когато четеше основи на Комунизма.
Това че даден човек от правителството не е наследствен комунист и не е доказан такъв не значи че не може да нанесе повече вреди от доказан такъв, също така нали знаете от къде се вмирисва рибата - така че и някоя люспа от към опашката да не е комунистическа това не значи че рибката не е червеноперка.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Много почнаха да реват комунистите, бяха свикнали да им е добре, да си лапат парици и да си живеят незаконно, ама последните 2 години малко им се постегна животеца, представям си след още 1 мандат как ще плачат
ай ай ай ай ай плаче ми се като чета това
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Мантаман имам сериозен въпрос ти нещо да не си имал мечта, като малък да станеш политик, щото идеално ти се отдава говориш колкото да не заспиш и нулева производителност.

Хайде няма говорим отявлени глупости 20 години Монката да не го изкараш ДС агент, учил и живял в УСА с една цел да унищожи икономиката на .......... България :D

Отговори ми какво ти е мнението, щом са докарали до тези твой "огормни кражби" на бизнеса, че ще вземат номинално 500 милиона, това не ти ли прави няквко впечетление, че твоите комунисти са оглозкали всичко?!?

Малко мазохистично ми се струва, да говориш как видиш ли добре, че те предишните крали държавата с милярди, а сегашните от бизнеса и то те отложиха този закон :D. Един вид държавата некая цоцаме няма проблеми тя е затова. Нека да крадем благата на народа, ти даваш ли си някаква идея, тези пари ако бяха останли тука, какво щеше да е. Дори и да бяха правени шашми, но шашмни с БГ фирми, 100 пъти по-добре щеше да е. Имам скирти съмнения, че и ти си цоцал ама не искам те нападам, (това са наблюдения мой спрямо това което защитаваш). Та информативно да те питам кво ти е мнението относно БСП-то така ни вътри с енергийните проекти, че 50 години на пред няма се оправим, а да беше само това.

А и леко си противоречИш да приемем, че ГЕРБ са комунисти, тогава защо ебават комунисти?!? Гараван гарвано око не вади. Ама май много искам и сега ще получа редовния отговор, ама това са само фасадни акции, всичко се разцъква зад фасада. Дори и така да е да изпитваш някво еуфорично чувство, че старите са крали пари и нищо не са правили, а сегашните десйтват и всичкоТо комунис реве, не знам странно ми се вижда. Ако социалисити сега бяха на власт ДДС 22-23 процента, данъци с 5-10% отгогре инфалция с 40%, да супер светло бъдеще, ама карай нали ще е готино
 
От: Интервю със Симеон Дянков

А и леко си противоречИш да приемем, че ГЕРБ са комунисти, тогава защо ебават комунисти?!? Гараван гарвано око не вади.

Да спора с радиото не ми е от любимите спортове за това би ли ми обяснил как точно ГЕРБ ебават комунистите ???
Две години от както са на власт колко комунисти са на подсъдимата скамейка - колко са в затвора ???
В момента даже имам чувството че май повече министри и депутати от ГЕРБ се разследват от колкото депутати и министри от БСП
 
От: Интервю със Симеон Дянков

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Последно редактирано:

Горе