Интервю с Мартин (nbps) - Съзадтеля на www.webmasterbg.org

Pesho1978

Well-Known Member
След интервюто с Пламен Славов, основния човек зад Jabse нека погледнем от другата страна на барикадата, директно в SEO лагера. Където Мартин, по-известен като nbsp (създателя на българиския SEO форум www.webmasterbg.org) също беше така добър да сподели интересни неща за себе си и работата си.

http://www.lanix.org/blog/comments.php?y=07&m=12&entry=entry071211-020754
 
:) Еееее, евалата на Марто, много яко интервю е предоставил на читателите си. Много съдържателно и точно. Лично го познавам и смея да твърда че е един много як пич и добре върви лафа с него. MacTeP, ти си почнал да интервюраш доста от лицата в интернет пространството, много яка идея. Желая ти да си събереш максимално много интервюта - като гледам все готини пичове си подбираш. Прдполагам че следващият е bg-колинара.:) И той има какво да сподели, както и много други. :)

Успехи. :wink:
 
Мисля да има и други интервюта, само че с хора от други области. Определено ще има още интересни хора ;)
 
bgkulinar, много яко интервю си ни дал. :) Но аз говорех за блога на MacTeP-а. Иначе MacTeP, данявам се да ни предоставяш линкове към интервютата на тези интересни хора. Интерсни са такъв тип статии, хора които са част от професионалният ти живот да дават мнения по дадени въпроси и теми. :wink:

MacTeP, бате продължавай все така. Готини четива се получават. На мен лично ми е яко интересно.
 
Радвам се че ти харесва, имам идеи за още няколко човека, макар и не особенно известни в нашите среди, те все пак имат какво да ни кажат...
 

Горе