Интересен феномен.

banditko.info

New Member
Имам четири блога в blogger, два за да н прахосвам вече закупени домейни, един за опити с нови темплейти и един в който се опитвам да пиша по някой ред. Феномена който забелязах е че само в единия от теези четири блога имам опция за добавяне на адсенс реклами в страничните полета. Имате ли представа на какво се дължи това и дали е позволено да си вмъкна рекламите като HTML/Javascript ?
 
Мисля че е там някъде. А тези блогове на един акаунт ли са? Ако да мисля че е възможно - и след одобряване да се отключат и на другите ти блогове. А се кандидаства с този с кйто може. :wink: Но потърси и второ мнение.
 
Да и четирите блога са на един акаунт и най-интересното в случая е че имам опцията активна само в този блог в който тематиката противоречи на адсенс правилата (покер). Иначе в другите блогове е активно поместването на реклами между статиите, но не и рекламните карета отстрани.
 
Аз поставям рекламите или в темплейта, или като HTML/JavaScript. По-надеждно ми се струва.
 
в такъв случай направи страницата МФА и от другите блогове слагай линкове за този МФА блог :D
 
И аз забелязах нещо странно - преди време правих блогове, където датата не се показва, а сега не мога да намеря от къде е тази настройка... Може би са я махнали. Интересното е, че старите блогове продължават да не показват датата (каквато ми е целта).

http://slackwareart.blogspot.com/ <-- тук датата на постовете не се вижда
http://pcb-howto.blogspot.com/ <-- тук датата на постовете се вижда

Няма проблем със слагането на кода като HTML/Javascript - Google на такива въпроси отговарят по такъв начин:
„Можете да добавяте рекламния код във всеки сайт и всяка страница, които
отговарят на изискванията на нашата Програмна политика“
 
Благодаря! Не бях се сетил да търся там...
 

Горе