Интернет Банер Рекламиране - Тайни За Този Метод.

Blinky

Owner
Когато Интернет стартира, банер рекламирането бе един от най-популярните начини за реклама. Но веднъж щом този метод за рекламиране стана популярен, той намали свойта ефективност. Хората ослемяха от тях и рейтингите им за кликане станаха по-ниски - 0.5%. Но много топ интернет маркетиголози все още използват банер рекламирането като техни топ продуктивни стратегии. Ще пожънеш успехи с банер рекламирането, ако знаеш как да сложиш правилната маркетинг стратегия.

Един от предизвикателните аспекта на банер рекламирането е да накараш хората наистина да кликват върху банера. Трябва да направиш банера да не изглежда като реклама. Направете бекграунда бял защото това го прави да се съчетае със съдържанието. Тогава използвайте син текст за да означиш рекламата. Хората са поддържащи говорейки за използването на интернет за да свързват синият текс с хиперлинк и това ще ги накара га кликнат върху него. Използвайте грабващо заглавие, като например "Как да загубиме 30 килограма за 20 дена".

Веднъж щом сте създали вашият банер, трябва да намери подходящо място в нета да го рекламирате. Предлагам да погледнете за сайтове сходни с вашият и да се свържете със собствениците им директно. Използвайте търговските си умения и опитайте да понамалите рекламният рейтинг, който сабственика на сайта може да иска докато сте задоволен от това че е добра зделката. Също така, опитайте да си получите месец или седмица проба за да тествате ефективността на банер рекланирането, преди да се впуснете в дългите договори.

Имате нужда да създадете подходяща приземяваща страница за вашата банер реклама. Силно препоръчвам да не препрещате посетителите към страницата за плащане, посетителите имат нужда да видят вашата оферта поне 7 пъти преди да склонят да купят.

Следвайте тези интернет банер рекламни съвети и ще откриете че може да придобиете повече трафик за сайта ви и да увеличите печалбите.

---------------------------------------------
Affiliate marketing with NO money
 
coolice каза:
само не си купуваите показване на импресии не си струва парите
зависи.

все пак ако си наложен сайт и разчиташ на имиджова реклама само и можеш да отделиш средства е добре... малка ефектвност, но доста набиващо е в съзнанието.

но внаги е по-добре пей пър клик...
 
Аз изкарвам от $2 до $5 за всеки вложен долар за реклама на PPC :) e случва се да имам и непечеливши кампании или някоя печеливша кампания спре да е с положително ROI но това са рисковете на бизнеса...

Единствения недостатък е че с увеличването на вложените пари не винаги се увеличва ROI :(


Досега никога не съм имал успешна кампания с банери. Но бих се радвал ако някои има опит и сподели :)
 
Аз се радвам на успешни кампании с банери, те са за набиране на даунлайн (хора под мен) конверсиата им е доволна, но говоря за сърф програми. Там посетителите гледат нещо различно и уникално, нямат кой знае колко време да четат текст линкове. Но банерите определено сменят графиките си и привличат вниманието.

Тези които са с пари на тях, скъпи коли, щастливи хора определено са по-добрият избор. А другите са тези които с динамичен флаш описват предимствата на дадена компания, и тези не са лоши. Ако съвпадна с интересите на посетителя...клик и вече са при теб. :D

Най-добрите рейтинги които съм стигал са: 1000 импресии = 20 клика на банера. Това е повече от добре. това е на всяко 50-то показване клик.

Но ppc си е най-добре, винаги ще е така. Плащаш на резултат.
--------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
 

Горе