Интернет Маркетинг - SEO

Blinky

Owner
Когато разчупиш същинските компоненти на интернет маркетинга, всичко се допира до кодови вариации свързани с сайта, за да отговаря на определени условие, които са важни за търсачките.

Докато има много начини да повишиш процента си онлайн, един от най-истинските начини е се обедиш че усилията ти ще продължат да работят и след години, и че тези усилия са правилно оптимизирани.

От прес исданията (press releases) до блоговете....до статийте (articles),...до вестниците, всичко което се простира онлайн трябва да бъде оптимизирано, докато неразбереш как някой те е намерил теб и твоят продукт/услуга.

Оптимизираните Клиповете в YouTube или Google трябва да се оптимизират, Е-мейлите могат да се оптимизират, Твоят RSS feed може да се оптимизира.

Хванехте ли мисълта ми?

Откакто търсачките винаги търсят за най-подходящото съдържание(content - запомнете тази дума), ако съдържанието ти е прявилно оптимизирано, има по-голям шанс да седи добре класирано в търсачките за дълго време.

Всичко що е онлайн или съществува в дигитален формат в мрежата може да се оптимизира. Взима малко допулнителни усилия и време, но резултатите си струват.
--------------------------------------------------------------------------------------
Search Engine Optimization - SEO Chat
 
Тук статията казва за SEO и каква част от интернет маркетинга е то. Еми да той е най-разпространен като начин на реклама.Повечето вярват че е невъзможно да си на първа страница на търсачката за определена дума, но се лъже.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе