Интернет бизнес за начинаещи?

От: Интернет бизнес за начинаещи?

.bleuetoile да има ..спокойно аз аз съм над 20 :)
но ако искаш виж в секцията за форума за да се ориентираш

adi стига лъга хората! Това е форум за пъпчиви пубери, на които тепърва им никнат косми под мишниците :D :D :D

Относно темата - избираш си нещо и пробваш... Минимум 6 месеца, за да има някакви резултати! Естествено, може и да дойдат по-рано, но няма да са толкова задоволителни.
Пробвай каквото ти дойде на ум - има поне хиляда доказателства, че и най-безумните идеи са направили хората, ако не милионери, то поне богати, ама доволно богати!

@Radev - абе колега, пък аз се чудех откъде имаш 2200 поста... :D :D
 
От: От: Интернет бизнес за начинаещи?

adi стига лъга хората! Това е форум за пъпчиви пубери, на които тепърва им никнат косми под мишниците :D :D :D
:D

Moko, аз не съм искала да обидя никого, и не съм мислела, че това кой колко косми или пъпки има е релевантно за това кой какво може, прави...8)

По-скоро погледнах с носталгия към преобладаващата възраст на околните, не че и сега не се забавлявам с моята си, или пък много ми се иска да съм отново на 15...

Anyway, за сега се съсредоточавам над блога, пък утре ще ви питам за SEO... което тази вечер, въпреки достата четене ми се струва непосилно за акумулиране дори... :oops:
 
От: Интернет бизнес за начинаещи?

Възраста не е от значение.Важна е упоритоста и постоянството и не на последно място много ама много четене.Аз започнах да се занимавам с това доста късно за годините си и ВЕЧЕ не съжалявам.:wink:
 
От: Интернет бизнес за начинаещи?

Така е alergodil. Много малко са нещата, с които изобщо съм се захващала и съм съжалила. От почти всеки experience човек научава нещо. А без упоритост, труд и постоянство, и информация... дори градинарстването не се получава...
 

Горе