Интернет бизнес ?

JuicyJ

New Member
Здравейте.
Нов съм тук и от известно време влизам и чета постове на различни хора и виждам как всеки помага с каквото може и има разбирателство което много ми харесва,браво !

Така вече по същество да карам 8)

От известно време имам голямо желание да се включа в интернет бизнесът макар и като начиенащ(но нали всички от там почваме :mrgreen: ) и ще съм много благодарен ако ми дадете някаква насока,надявам се добра за да почна да градя нещо свое(сайт) , което ще има перспектива в бъдеще.Ще съм Ви много благодарен за предложенията.

Извинете ме ако повтарям някоя тема тук , но просто не намерих нещо подобно ( или поне не съм търсил достатъчно)

П.П Да отбележа още един път, не съм в час в тази област , макар и да работ в интернет компания :wink:
 

bgtifo

Well-Known Member
От: Интернет бизнес ?

Разгледай форума,голяма част от присъстващите тук са отзивчиви и нормални хора определено правещи разликата от "съседа който си пази занаята" ... Въпреки всичко има закономерности които,трябва да приложиш една от която асоциирам с поговорката "И сам войнът е войн" и за да присъстваш на "бойното поле" трябва да се подготвиш,да се приспособиш по някакъв начин към "армията" но дори да имаш инструктаж и съратници, Ти трябва да изградиш собствената си визия,подход и модел на работа с която да се представиш и капка-по-капка да презентираш онлайн присъствието си,предлагайки услуги (тоест това което,можеш да правиш) прочети форума и се ориентирай там където си най-силен.
 
Последно редактирано:

Blinky

Owner
Интернет бизнес ? - Internet Business ?

Здравейте.
Нов съм тук и от известно време влизам и чета постове на различни хора и виждам как всеки помага с каквото може и има разбирателство което много ми харесва,браво !
Добре си ни дошъл, тук!

Мерси много за думите, така и ще се стараем да остане, защото имаме нуджа от помощ, колкото и на силни да се правим. ;)

Най-общо казано, виж наоколо, запознай се с това какво правят дугите и така могат да ти изкочат много идей. Тук има хора занимаващи се с толкова различни ниши, пазари, дейности около интернет, че няма начин да не ти хрумне нещо хубаво. Важното е това което си наумиш да правиш да те влече и да ти е малко тръпка да го правиш, така със сигурност и ще ти се получи много добре. ;)

Ако пък искаш веднаха да започнеш, направи си нещо леко - блог или малък сайт за нещо си пусни, ей така за тренинг. И си цъкай докато не дойде нещо голямо като идея, и прас - правиш го. Сам или с партньор, важно е да имаш точна идея и визия - това олеснява успеха обикновено. ;)

Успехи от мен, и при въпроси сме си тук. ;)
 

markprospect

New Member
От: Интернет бизнес ? - Internet Business ?

И мен ме интересува мнението на съфорумците за една идея за бизнес. Какво се предлага:
1. Онлайн магазин на производител на стоки за дома, на български език
2. Търговско посредничество с цел намиране на повече клиенти, пазаруващи през магазина и възнаграждение, пропорционално на постигнатия оборот, по таблица,
3. Грижа на посредника е само намирането, поддържането и разширяването на мрежата от потребители. Доставката и логистиката са грижа на доставчика.
4. Няма условия за минимална поръчка,
5. За цяла България доставката е 5 лева, а над определена сума на поръчката - безплатна.

Е ! :)
 
От: Интернет бизнес ?

П.П Да отбележа още един път, не съм в час в тази област , макар и да работ в интернет компания :wink:
Даже и да си нов в интернет бизнеса, със сигурност има нещо, от което разбираш (не говоря за интернет бизнес, а за нещо друго, с което си добре запознат). Може да се възползваш от това и да направиш нещо по тази тема. Посетителите в сайта ти или твойте последователи в социалните мрежи ще ти имат доверие, защото ще виждат, че разбираш нещата.
 

Горе