Strahil Milushev
New Member
Здравейте, искам да правя пари но не знам как, много ще се радвам ако ми кажете начини. Благодаря предварително
Здравей, проблемът е там, че наистина не знам в какво съм добър. Дропшопинг ми хареса много като идея, но наистина не съм сигурен какво харесвам и какво мога да правя в Интернет, по принцип харесвам да правя логота и ако си чувал програмата power director, обичам да снимам нещо като кратко филмче и после да го обработвамЗдравей. Добре дошъл. Начини много. Дай повече инфо за себе си. Какво харесваш, какво можеш.
ОК, обработка на клипчета.Здравей, проблемът е там, че наистина не знам в какво съм добър. Дропшопинг ми хареса много като идея, но наистина не съм сигурен какво харесвам и какво мога да правя в Интернет, по принцип харесвам да правя логота и ако си чувал програмата power director, обичам да снимам нещо като кратко филмче и после да го обработвам
Знам, че е относително, но има ли смисъл в България да се направи блог с инфо за еди какво си? Относно IG, така и не видях "точен" отговор при какви условия може да се ползва съдържанието на други и т.н. Много страници виждам, дето ползват чуждо съдържание, ама отговорите са най-различни. Говоря за тия с цитатите, спортисти, миймс и т.н.програмиране, дизайн, дропшипинг булшит, копаене на крипто, крипто, блог с инфо за нещо, поддръжка на фейсбуук шитс / инстаграм.... една камара неща