Искате ли да поканя представител на адсенс да влиза тук

Искате ли да поканя Адсесб БГ да влиза при нас

  • Не

    Votes: 0 0.0%
  • Все ми е тая

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    180
Аз съм за, колкото повече - толкова повече. :) А и тук наистина ще си е в свой води. тези от Бг дев, не че нещо ама секцията им е и-комерс и там ги бутат темите за Адсенес - тук си имаме цяла секция. Мисля си че тук е по-добре разглеждано това за Адсенеса.
 
И аз съм ЗА! Трябва да има един такъв човек тук за да задаваме въпросите си направо към него, а не да се лутаме и да предполагаме.
 
С 5те крайника съм ЗА!
Доста по-удобно ще е да имаме съпорт тука , когато имаме спешен въпрос ;) както когато исках да питам нещо гугъл съпорта и минаха 2 седмици докат намера откъде (то ми било пред очите) , ама като имаме човек тук ще е доста по-удобно ;)
 
този представител на адсенс още не е отговорил на нито един въпрос, а и не вярвам че ще отговори - само не знам и колегите работят по въпроса...
 
georgimateev каза:
Аз я поканих още в момента, в който се появи в БГ Дев. Не ще - срам я е :)
От какво пък я е срам? Тук не ядеме хора, пък и форума е с много различен от осртаналите форуми дух. Мисля си че ще и е повече от комфортно тук, а и в Бг Дев форума е много по стегната обстановката според мен. :wink:
 
Blinky каза:
georgimateev каза:
в Бг Дев форума е много по стегната обстановката според мен. :wink:
Мда така е, пък и тук е доста по приятна обстановката :)
Пък и там форума е насоче н в друга посока... не като този :)
 
Здравей

Благодаря за поканата от името на целия екип. Ще обсъдя предложението ти с колегите и ще се свържа отново с теб.

Поздрави,
Василена
чакаме да видим ко ще стане
 
Дано да се присъедини към нас, пък и направо се чудя какво ще загуби ако се джоине към нас, само ще и стане по-добре си мисля. Еми чакаме полужителни резултати - дано да дойде и да ни съпортва при някои теми свързани с AdSense. :wink:
 
Надявам сме успели да убедим всички че не трудно да се правят кинти без шмекеруване и че ако не правите мизерии ще можете да си експлоатирате саитовете с години :)
 

Горе