Искате ли да поканя представител на адсенс да влиза тук

Искате ли да поканя Адсесб БГ да влиза при нас

  • Не

    Votes: 0 0.0%
  • Все ми е тая

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    180

coolice

Owner
Става на въпрос за Адсенес БГ (маи се казва Василена) от девелоперският форум. Тук имаме няколко пъти повече въпроси по темата отколкото при тях...
 
Аз съм за, колкото повече - толкова повече. :) А и тук наистина ще си е в свой води. тези от Бг дев, не че нещо ама секцията им е и-комерс и там ги бутат темите за Адсенес - тук си имаме цяла секция. Мисля си че тук е по-добре разглеждано това за Адсенеса.
 
И аз съм ЗА! Трябва да има един такъв човек тук за да задаваме въпросите си направо към него, а не да се лутаме и да предполагаме.
 
С 5те крайника съм ЗА!
Доста по-удобно ще е да имаме съпорт тука , когато имаме спешен въпрос ;) както когато исках да питам нещо гугъл съпорта и минаха 2 седмици докат намера откъде (то ми било пред очите) , ама като имаме човек тук ще е доста по-удобно ;)
 
този представител на адсенс още не е отговорил на нито един въпрос, а и не вярвам че ще отговори - само не знам и колегите работят по въпроса...
 
georgimateev каза:
Аз я поканих още в момента, в който се появи в БГ Дев. Не ще - срам я е :)
От какво пък я е срам? Тук не ядеме хора, пък и форума е с много различен от осртаналите форуми дух. Мисля си че ще и е повече от комфортно тук, а и в Бг Дев форума е много по стегната обстановката според мен. :wink:
 
Blinky каза:
georgimateev каза:
в Бг Дев форума е много по стегната обстановката според мен. :wink:
Мда така е, пък и тук е доста по приятна обстановката :)
Пък и там форума е насоче н в друга посока... не като този :)
 
Здравей

Благодаря за поканата от името на целия екип. Ще обсъдя предложението ти с колегите и ще се свържа отново с теб.

Поздрави,
Василена
чакаме да видим ко ще стане
 
Дано да се присъедини към нас, пък и направо се чудя какво ще загуби ако се джоине към нас, само ще и стане по-добре си мисля. Еми чакаме полужителни резултати - дано да дойде и да ни съпортва при някои теми свързани с AdSense. :wink:
 
Надявам сме успели да убедим всички че не трудно да се правят кинти без шмекеруване и че ако не правите мизерии ще можете да си експлоатирате саитовете с години :)
 

Горе