И аз обичам...

apostol

New Member
Трябва да си призная, че и аз обичам да гледам рекламите и често съм се чудил, дали не го правя от професионален интерес. Понякога човек може да взаимства някои идеи, похвати и пр.
Обаче! Маркетингът е наука и един основен постулат на тази наука гласи: "Хората мразят рекламите!" Никога не бива да забравяме това.
Тъй че е по- добре да действаме с герила маркетинг- "хързулваме" рекламите си неусетно и нестандартно- така че хората изобщо да не загреят, че им се пробутват реклами. Това е основната концепция на герила маркетинга.
Смятам, че това е една фантастична, феноменална концепция. "Смятам" ли казах? Не, не смятам, а го знам от собствен опит.
 
Съгласен съм че трябва да се подходи по уникален начик, когато става дума за промотирането на даден продукт или услуга. :wink: Аз лично също не обичам да гледам реклами, но не отричам че уникалните ми харесват.
-----------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing
 
po princip vsi4ko si zavisi i ot reklamata.ima nqkoi reklami,koito sa tolkova glypavi i bez smisal,4e se 4ydq koi bolen mozuk si e dal parite,za da gi suzdadat.no ima i reklami koito sa mnogo dobri kato naprimer reklamite na "sprit".te sa zabavni i malko idiotski ama s kef si gi gledam.
 

Горе