КИБЕРПРЕСТЪПНОСТ ( БЪЛГАРСКИ ФИЛМ)

MegaKaloyan

Well-Known Member
Филмът „Киберпрестъпност“ разглежда реалните опасности в интернет и има за цел да повиши осведомеността и да насърчи превенцията. Историята е вдъхновена от истински събития.Съвместна продукция на Киноакадемия за таланти и ГДБОП - Дирекция Киберпрестъпност, в партньорство с Лев Инс и кампанията "Пази детето в интеренет"
Продуценти: Зипо и Слаш, Кино академия за таланти
Ко-продуцент: Атанас Михайлов
Режисьор: Атанас Михайлов
Сценарист: Атанас Михайлов
Оператор: Емилиан Дечев
Звук: Радо Минев
Със Специалното участие на:
Ники Кънчев
Тервел Пулев
Александър Велев
Биляна Лазарова - BILYANISH
Никола - Христов - Памеца
Виктория Готева - БТВ новините
Ивайло Везенков - БТВ новините
Иван Радуловски - глас зад кадър

В главните роли:
Божидар Костадинов - Бобката
София Райкова
Добринка - Главинчева
Кристина Барганска
Василена Спасова
Мартин Глушков
Самоел Ованесян
Емил Костов
Радослав Колев
Анита Александрова
Никол Дамянова
Тодор ШЕЙНОВ

Жанр: Криминален

Супер. Ще го пусна на моите.
Едно време ни водеха на такива филми от училище. Сега не съм чувал нещо такова. Последно си спомням, че някой дойде да говори за безопасен интернет. НО беше родител, а според мен е нужно някой специалист да отиде. Аз не успях да се класирам да отида, имах нещо. Но ако в класа на някой от децата ми има, ще се пусна. Според мен трябва да ангажират хора от службите за тези неща.

Преди време пуснах сигнал, понеже (ако някой помни), един глупак ме заплашваше, че ще дойде у нас да ме тормози. След около месец два се обадиха да ме питат кога ще ми е удобно да ида при тях да им дам показания. Толкова за беге борбата с кибер-престъпността и ефективността на гедебопаджиите. ;)

Преди време пуснах сигнал, понеже (ако някой помни), един глупак ме заплашваше, че ще дойде у нас да ме тормози. След около месец два се обадиха да ме питат кога ще ми е удобно да ида при тях да им дам показания. Толкова за беге борбата с кибер-престъпността и ефективността на гедебопаджиите.
Като цяло това е процедурата. За да предприемат някакви действия е нужно да съберат доказателства, да привикат този онзи. Само със сигнал може да се направи проверка. И при липса на достатъчно материали по случая, за да назначат някакво разследва и съответно да поискат разрешение от други органи, набират по определени начини. Даването на показания е част от тях. Всеки може да си пуска каквото си иска. И ако на всяка интернет вражда започнат да откликват, ще трябва поне един Пловдив да наемат за този сектор. И гледайки изказа ти тук, май са решили да те отбичат. Не се обиждай, но и аз бих те скипнал. ;)

филма е хубав гледах го... препоръчвам го с две ръце! Освен това тук се набляга на децата най вече как да ги предпазим от съвременните опасности

Като цяло това е процедурата. За да предприемат някакви действия е нужно да съберат доказателства, да привикат този онзи. Само със сигнал може да се направи проверка. И при липса на достатъчно материали по случая, за да назначат някакво разследва и съответно да поискат разрешение от други органи, набират по определени начини. Даването на показания е част от тях. Всеки може да си пуска каквото си иска. И ако на всяка интернет вражда започнат да откликват, ще трябва поне един Пловдив да наемат за този сектор. И гледайки изказа ти тук, май са решили да те отбичат. Не се обиждай, но и аз бих те скипнал. ;)

Говорим за скоростта на реакцията. Ако въпросният не беше най-обикновен комплексар, а истински радикал, каквито в сащ с лопата да ги ринеш, можеше спокойно да дойде и да ме заколи (знаеше ми адреса) или най-малкото - да ми плисне киселина в лицето. Безполезна структура е ''родната полиция ни пази'', включително отдел кибер сигурност. Бъди здрав. :)

Горе