Кажете добра програма която да плаща за кликове ???

cyberpower

New Member
Вече от доста време се лутам из интернет пространството в търсене на добра програма която да плаща за кликове, но винаги има спънка някъде... или не работят с България или имат някакви изисквания за дневния трафик и все такива проблеми... ако някой предложи добра програма която да работи с бг, да няма изисквания за трафика и да е работил с тях до сега ще съм му много благодарен(и ще се запиша като негов реферал разбира се)... благодаря предварително...
 
Здрасти, cyberpower и бодре си ни дошъл. Радвам се че си с нас и ти пожелавам приятно изкарване въвъ форума за онлайн бизнес, интернет реклама и оптимизация за търсачки. :lol:

А тези ИзйТрейд, шефчето им мина през нашият форум да злоратства и повече не се появи, нещо не ми изглежда като добра реклама за фирмата им. Поне една статия да беше постнал, за какво става дума и т.н. А и по форумите съм виждал много лоши неща да пишат, примерно на колегите от друг форум - за СЕО най вече не проявиха толерантност, но го хванаха на тясно.
 
...

easytrader го знам, но честно казано и на мен не ми вдъхва доверие... регистрирах се в програмата им преди няколко месеца, но така и не ги пробвах... ставаше въпрос за някоя чужда програма, защото не очаквам много Български трафик...
 
Виж: Проверени Спонсори - Trusted Affiliate Programs - там има добър избор от препоръчани програми. Ама то си зависи какъв трафик имаш и от къде идва. Но изброените горе имат голям потенциал и са доказани от години.

Дай повече инфо какво точно търсиш, какви продукти ще вървят на сайта ти и колко е таргетиран трафика ти. :wink:
 
...

Всъщност в момента започвам да пиша нов сайт и просто си търся спонсори и ще го напиша в зависимост от това какво рекламиран...
 
От: Кажете добра програма която да плаща за кликове ???

Ако ти се пише за Форекс - виж тези статистики (не се плаща на клик, а процент от печалбата на посредника):
http://www.predpriemach.com/showthread.php?p=66015#post66015
Може да се комбинира с Google AdSense (ако сайтовете отговарят на TOS на Google).
Правя и експерименти с ClickBank (реф.), но още няма резултати (малко трафик съм пратил). Плащат % от продажбата (имат много продукти - вкл. и за Форекс).
 
От: Кажете добра програма която да плаща за кликове ???

С EasyTrader работиме от близо две години.Според мене хората (от страна на плащане) са си коректни.Парите ни никога не са закъснявали.Това, че е ниско платено може и да не зависи изцяло от тях. :)
 

Горе