Кажете си мнението за афилиейт сайта..

От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Махни всички връзки към "index.php" докато е време - трябва да сочат към "./".
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Абе Аз питах на ЛС ама и тук да питам какво искаш да кажеш с това и с каква цел е , че немога да разбера. ? :)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Ами контента ми го писаха уникален от програмата, но какво още може да се сложи като съдържание след като ги има основните неща.. ? :)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

А винаги има какво още, не те упреквам, просто това ми казваха и на мен ... Защото нали знаеп - всеки човек обича да чете нови работи, е разбира се да не са ЛЪЖИ ;). Може нещо да ти хрумне докато гледаш телевизия, току някоя идея...
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Да тук си прав..ако ми хрумне нещо Окей..то идеите си ги има де, но първо този сайт да се добави в директории а у докато го добавя в повечето сигурно ще се влача месец та и то не ме индексират веднага.След това постепенно ще направя сайтове с още няколко продукта на Крок-а.Иначе и за 1-2 продукта на МаркетХелт мисля, че имат Гейнер и Суроватъчен протеин, а Аз тренирам и така ще съм на изгода.Ама всичко с времето си. ;)

ПС- То трябва да си отделя няколко дена за събмита специално, че са няколко К директорий и все с някой се зачатя и .. то ;(
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Пипни си Sales-Copy-то задълже, бате. Не разчитай на стандарния текст, който идва с всеки сайт. Аз лично това препоръчвам. Както и малко повечко рилейтед картинки. Успехи. ;)

Би ли обяснил малко по-подробно като за новак.. хехе Това за картинките не го схванах точно, а за Селс копи-то какво да му пипам.В смисъл то си е стандартното, но иначе самият текст си е уникален ? :)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Имам предвид да го направиш така, че ти да искаш да си купиш. Може да болднеш важните статистки и думички, който го правят толкова атрактивен продукта. Забелязах, че този текст набляга върху проблема на потребителя чест, което е много хубаво. ;)

Примерно: 100% natural anti impotence herbal pill може да се подчетае, за да се наблегне на това също. И ей такива тънкости, които малко хора (селъри) биха решили, че сая важни, но те са доста силни характеристики на продукта. Както и NO side effects.

За картинките имах предвид да се сложат такива, които са сходни с контента на самата страница, за да я напавят по лесна усвоима за окото и да разчупят малко стила на сайта. ;) И определено трябва да се набутат малко повечко ключови думи...;) Долу в менюто може да направиш ORDER с друг цвят и болднат. Ей такива малки тънкости. Бих изкарал и телефона да главната страница, на добро и видимо място. Комбинацията от тези неща ще покачи конверсията драстично. ;)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

За кл-те думи имаш напредвид да се набутат в контента(статията/те) това ли?Ако можеш дай някоя идея щот на Английски граматиката ми е сравнително зле и самия текст ми е пратен от Крока.Доверих им се на тях да ми го напишат и мисля, че доста добре са се справили.За Ордъра дето е над Копирайта най-долу там ли имаш предвид примерно да го направя в червено и да го болдна текста така ли?

Иначе за другите неща мисля, че те разбрах.
За мета деск. какво ще кажеш ако оставя само тази част-

VigaPlus is constituted of safe and natural extracts that corrects impotence and gives you instant erection without any side-effects.It is the safest male enhancement formula for the most pleasurable sexual intercourse.
 
Последно редактирано от модератор:
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Те добре са се справили от програмата, спор няма. Въпроса е, че тябва и ти да дадеш някоя друга идейка, което ще накара повечко хората да купуват. Да за ордера добре ме разбра, визуално да се различава от другите бутони. Все пак ти си техния "навигатор" по сайта си. Контролирането на трафика е още една част от трикчетата за вдигане на конверсията. ;) Мисля си, че не е достатъчно добри думички за които да се ранкнеш. Таргетирай ги повече, примерно за impotence, могат да дойдам много хора ако се ранкнеш добре, но е конкуретна много и не много специализирана, докато за natural impotence pills - доста по лесна за излизане на добри позиции и опредлено по-голяма конверсия.

П.П: Едитнах ти поста, може да се сетиш защо. ;)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Ахъм..значи да добавя и natural impotence pills към кл-те думи в мета на сайта и като го добавям в директории.Добре.Сега ще ти копирам от началната страница кои думи мисля, че ще е добре да се болднат да си кажеш мнението. ;)
ПП- Сетих се що си го едитнал. ;)

: increase your sexual stamina and pleasure , 100% natural anti impotence herbal pill , NO side effects , harder erections ...
Какво мислиш за тия думи на началната ако се болднат.За картинки още не съм мислил какви ще сложа други, но по-късно ще се разтърся из нета за нещо полезно.
Иначе по директорийте събмитвам с - Website Submitter 2.0 кракната версия и ми е перфектно, защото програмата си помни всичко и е много лесно с нея.Предполагам знаеш за какво говоря. ;)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Думичките са добри...само тази мисля си, че NO side effectsможа да стане erection wiht NO side effect. ;) Чекни и за други с някой друг тул. За картинки се порови, а за събмитъра, нямам идея - не работя активно с такива софтуери. Просто съм свикнал ръчно, повече доверие имам така. ;)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Код:
Website Submitter 2.0 кракната версия и ми е перфектно

бъгва се от време на време даже и платената версия но иначе е супер ...равносилно е на ръчно събмитване :)
 
От: Кажете си мнението за афилиейт сайта..

Ами това с болдването май утре ще стане, че френда си е легнал иначе вече купих 1 ваучер от 20$ за скромните 1$ и чакам кода, а утре за 10$ ще купя ваучер от 40паунда(около 70$).Мисля, че офертата си струва и като начална инвестиция ще ми даде някакъв тласък на сайта...пък и реклама за към 90$ би трябвало и някоя друга продажба да направя .. хехе ;) Аа дано де. :)
 

Горе