Какви сметки за ток получихте за Януари месец?

Откъде я измисли тази щуротия :)
Демек, според теб, когато напрежението е 220V, електромерът измерва напрежение във волтове, а когато е под 220V, електромерът измерва ток в ампери. Рязко се превръща от волтметър в амперметър. :)
Между другото, тенджерата с вода я интересува колко вата има в котлона, а не колко ампера или волта. И най-важното, електромерът измерва електрическата енергия (ватчасове), която е функция на тока и напрежението, а не само на едното от тях.
Затова, когато падне напрежението, тенджерата ще кипне по-бавно, но и електромерът ще отчете по-малко.
както написах в началото на предния ми пост

"всеки образован енергетик знае откъде идват такива фрапиращи разлики в сметките , но никой официално няма да ви го каже! Аз като инженер мога да ви кажа , но ще се появят знайни и незнайни псевдоразбирачи на тема енергетика които ще се опитат да замажат положението"

Та ти си хем необразован хем хейтър

Ясно. Да, там нещата са на своя пик, според мен.

Малко е странно, но явно изравняват сметките с такива таксички. Дори имаше и нещо за телевизори, колко си имал и на база това се смята повече. Иначе нищо, че нещо ти е фри. Например в Люксембург градския е фри, но сигурно друго не е, изключвайки високите данъци и високия стандарт там. Да си притежател на кола не идва много евтино, да не говорим за втора, трета и така.

Тази таксичка е закон, с нея се финансира общественото радио и телевизия (ARD, ZDF и Deutschlandradio), без значение дали ги гледаш или дали имаш въобще къде да ги гледаш/слушаш.

Ограничението е за гласуванията ИЗВЪН скъпото ви EU, демек за Турция, Русия, Фиджи и т.н.
Не разбирам защо не си доволен - това си е евроатлантическо отдето и да го погледнеш :), просто трябва малко мозъчна обработка при консумация на новините, а не "Аууу, Възраждане гласувало едикво си = значи в интерес на ПУТИН!!!"
Щото си ограничен. Сега разбра ли.
Защото българските емигранти са най-силната инжекция в тази смотана българска икономика. Последното, което може да направиш е да ги накараш да спрат да пращат пари и да наливат тук с такива крайно ексъремиски действия.

Най-големи общности имаме в САЩ, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Канада, Италия, Франция ще, Нидерландия и Австрия.

Това ограничение на практика ще резне гласовете на вече за никой не гласуващите ИНТ, на Доган партията и Вгъзраждане, и в доста голяма степен на ПП-ДБ.

Ти, мозъчен капацитет, не разбра ли, че това е играта на дебелия да ги елиминира, за да си разиграе коня тук с купените, заедно с тиквата. Ако не си разбрал, това е сценария. И следващия път като изразяваш мнение, включи мозъка към ръцете, преди да щракат на клавиатурата.

Това ограничение на практика ще резне гласовете на вече за никой не гласуващите ИНТ, на Доган партията и Вгъзраждане, и в доста голяма степен на ПП-ДБ.
Да, Възраждане гласуват за орязването на гласовете за тях :D
Май тре си лягаш по-рано.

Да, Възраждане гласуват за орязването на гласовете за тях :D
Май тре си лягаш по-рано.
Мда. Точно. Повечето патриоти-купейки са в чужбина - живеят на запад, ама милеят за руското блато. Виж го Крумов. :) Но не съм казал никъде, че са много умни от Възраждане. ;)

Ето, мозък:

Поне като коментираш, вземи следи нещата.

Мда. Точно. Повечето патриоти-купейки са в чужбина - живеят на запад, ама милеят за руското блато. Виж го Крумов. :) Но не съм казал никъде, че са много умни от Възраждане. ;)

Ето, мозък:

Поне като коментираш, вземи следи нещата.
Не ме мешай с възражданци. Аз съм за за форма на диктатура подобна на тази в Рим. Ограничение на права само до заслуги, ограничителн ценз за гласуване, ограничване на броя чужди компаннии, концесии и т.н. Тотално преразглеждане на външната и вътрешната политика на държавата. След стабилзиране на държавата продължава парламентарното управление, но са намален брой депутати и техните привилегии.

Защото понеже в София като ви чета тъпотиите бая народ са взели за "елит" и скоро ще дойде момента онея с факлите и вилите да им почуката на врата за сметката. После пак ще има квичане ама то Народния съд изби цвета на нацията 🤣

Не ме мешай с възражданци. Аз съм за за форма на диктатура подобна на тази в Рим. Ограничение на права само до заслуги, ограничителн ценз за гласуване, ограничване на броя чужди компаннии, концесии и т.н. Тотално преразглеждане на външната и вътрешната политика на държавата. След стабилзиране на държавата продължава парламентарното управление, но са намален брой депутати и техните привилегии.

Защото понеже в София като ви чета тъпотиите бая народ са взели за "елит" и скоро ще дойде момента онея с факлите и вилите да им почуката на врата за сметката. После пак ще има квичане ама то Народния съд изби цвета на нацията 🤣
От девет кладенеца вода, че ще гласуваш за Радев.

Горе