Какви филми гледате

От: Какви филми гледате

Мерси Blinky ще ги изтегля и трите филма - The Apparition и The Hills Have Eyes 2 и The Slasher. Ще ги гледам по етапно, вечер след вечер ако не мога за една нощ. :)

А този - Silent Hill го гледахме с приятелката ми преди 2 вечера, и според двама ни, този филм ще има продължение... поне с такова впечатление останахме на края на филма, а също и от коментарите прочетохме в замундата.

Наистина вдигат адреналина, и мен пък ме разтоварват такива филми, когато ги гледам вечер в тъмна стая. 8)
 
И така и така съм почнал, нека препоръчам още няколко ужаса от това, което съм гледал и си мисля, че ще ви допадне:

[video=youtube;WiIIKSRHuyU]http://www.youtube.com/watch?v=WiIIKSRHuyU[/video]

The Ring, предполагам всеки го е гледал....няма да го вписвам тук. ;)
 
От: Какви филми гледате

И тези сме гледали - 1-ва и втора част на DESCENT както и Grave Encounters, особено този канадски филм Grave Encounters е направо жесток - за изоставената психиятрична клиника пълна с демони... Това си е баш по моята част, подобни филми за психиятрични клиники, или клиники на ужасите, в които има разни изчадия, духове и кръвожадни чудовища. :) Само че не знаех че има и втора част на Grave Encounters, но видях че все още я няма качена в торентите.
 
От: Какви филми гледате

Трейлъра на Под Прикритие изкърти да, чакам и аз 25ти с нетърпение.
 
От: Какви филми гледате

В петък вечерта гледах един японски филм Ghost Train, а снощи гледах The Midnight Meat Train със Вини Джоунс и Брук Шийлдс, като режисьора на този филм е също японец и много е сходен с първия филм Ghost Train. Смесен жанр - ужаси, психо-трилър и мистерия. Нещо ме изби да гледам все подземия и метра и тунели... Има тръпка. 8) Вероятно има някаква доза истина че под земята все пак има неща за които не предполагаме... Вторият филм The Midnight Meat Train много добре се развива действието, но края завършва някак си неприятно.

След малко гася лампата и пускам Road Train - австралийски филм, да видим що за стока е. Гледам че жанра е само ужаси и трилър, а няма ли мистерия - надали ще ми хареса. Нищо, може пък да е хубав. :) Препоръчаха ми го. Айде гася и пускам филма! Ще става страшно.
 
От: Какви филми гледате

Класика

[video=youtube;My02wp9fsho]https://www.youtube.com/watch?v=My02wp9fsho[/video]

Това трябва да се гледа. Последната сцена направо ми напълни душата:

GMFWm.gif
 

Горе