Какво ви е мнението за Румен Виста?

Ами видимо от историята на живота му, няма нужното образование и опит като финансист, за да си позволява да дава такива съвети. Защото има хора, които се връзват. И пак казвам, първата му фирма в живота в България е регистрирана 2019г. - https://papagal.bg/eik/205619873/0c4c . за какъв бизнесмен и предприемач се представя изобщо той.
Но пък е добър в актьорското майсторство. Ще видя дали няма някое ново видео :)

Какво общо има образованието с бизнеса?
 
Някой може да им постави едно балонче над главите и да сложи постовете на nikiboy, Ivan и там някой от другите, на които им е все още интересно да се ровят в чуждия живот.
392ca0f2b72d36a3822d776e8af0afd3.jpg


То тази мода някъде отшумя някъде около кулминацията на "Дързост и красота", ама все тая.
 
Форумът за "предприемачи" се превърна в клюкарник. Единият пуска линкове към общодостъпно инфо и се мисли за детектив, другият спами с глупости.

Нямам мнение за този индивид, ама щом е намерил начин да печели пари - нека да го прави. Шарани винаги ще има.
 
... и за това ще ти препоръчам две книги да прочетеш които ще ти бъдат в полза. Едната е by Ray Dalio "Principles " and the other one is by Sadhguru " Death " Ако ме послушаш и ги прочетеш(не са лесни за четене), нов свят ще се отвори пред теб! Успех!
На Рей Далио наскоро я бях зачел и спрях като задълба в тийм топиците, че не ми се стори много релевантно в моя случай.

Има и ютуб клипчета с обобщения за по-мързеливите.
 
Някой може да им постави едно балонче над главите и да сложи постовете на nikiboy, Ivan и там някой от другите, на които им е все още интересно да се ровят в чуждия живот.
Не е ровене в чужд живот, и без туй по 200 ТВ канала денонощно се леят подобни тъпни.

Руменчо могъщо се издърви как си подбирал клиентите, не всички били достойни за цирка му, изобщо някакво презрително и иронично отношение. Следствието го виждате - регнах се и почнах да му сипвам.
Чудя се с кой анонимен ник се подвизава тук. Не може все някой да не му е обадил какъв хейт се лее по негов адрес. Посветената му тема скоро ще навърти годинка, и 11 страници почти еднакво отношение към бездарния му цирк.
Големия бизнесмен се оплаква с половин милионна грешка в безперспективен имот на майната си. Сам той казва, че не смее да си пусне дечурлигата самИ извън двора. Брутален кучкарник от овчарки и каракачанки.
И малко след това се ушива в още по-голяма тъпня, че и на кредит!
Баба ми Бог да я прости имаше по-прагматичен предприемачески дух. Как не се е сетила да събира по 4 стотачки от балъчора!
 
Здравейте, който си го може, си го може, останалите мажат и толкова :).

Поздрави,
Станимир И
 
Тва твоето "сипване" = да си сипеш една домашна и да почнеш да псуваш Бойко кога го дават по телевизора :D
 
Тва твоето "сипване" = да си сипеш една домашна и да почнеш да псуваш Бойко кога го дават по телевизора :D
Aз като купувам чарк за 10$ проверявам поне 3 отзива по търсачките. В Гугъл - наш Руменчо първите 3 попадения са неговите канали, на четвърто място е точно тази тема. Дето си пишем с тебе.
Нека си се дърви, може пък да е по-голям от клиентите си, де да знам! Волът като рие на гърба си го хвърля. Погледни и най-доброто гласувано попадение в темата - мнение номер 5 :D
 
Здравейте,

още преди няколко месеца го гледах за първи път и да ви кажа прекалено много актьорска игра ми се стори, че има и някак си му нямам доверие и не ми харесва. Много хубаво, не е на хубаво! ;)

Поздрави!
 
Привет, тъжно е според мен колко псевдо предприемачи в България има, PayPal звънят редовно на сериозни бизнес акаунти с над 500 хиляди долара общо ако е имало в кратък срок, другото което е че, доста хора годишно работят за заплатата да хванат, това че, някой знае как да изкарва пари а 70% от хората не знаят, не значи че той лъже. Жалко за всички тези жалки и тъжни хорица, Румен си има семейство и живее в къща която подчти всекиБългарски предприемач дори неможе да си помисли да има, голяма част от Българите живея поднаем или със техните родители, вместо да губите време да гледате паницата на този и онзи, вземете помислете защо повечето от хората имат 30+ години и живеят още със родителите и идвам изкарват 3000 лв, редовно срещам "предприемачи" напуснали работа защото ги мързи и работят за 500 лв на месец чисто, през останалото време цъкат игри или facebook, Румен дори не го мислете, той е доста напред със материала, толкова че 90% от тук няма да го стигнат никога, просто защото си губите времето със глупости, това е златен съвет към вас, мислете малко със тези глави, живота не е само гледане на паницата, на другият.

Поздрави,
Станимир И
 
"Жалко за всички тези жалки и тъжни хорица, Румен си има семейство и живее в къща която подчти всекиБългарски предприемач дори неможе да си помисли да има, голяма част от Българите живея поднаем"

5 грешки и то в ЧАСТ от изречение, нататък има и още. В едно изречение.

И да, Румен е "ПОДНАЕМ", само че на банката. 2 месеца ако пропусне вноска следващия 1/3 ВЕК, и ЧСИ ще го разпердушини, че после и пари ще дължи.
Изкупуват им имотите на тънкана, хем им прибират имота, хем запор на доходите, хем заем до края на живота. Ще му вземат и предприемаческата къща у калта, кучкарника и змиярника.
Поне да беше в София, там винаги ще намериш наемател, дори да не си плащаш вноските с наема. Курортните имоти са като на рулетка, трепериш поредната калинка на министерско кресло, дали не е спала накриво и да ти затвори бизнеса от днес за утре. Пък то като се наплашат туристите после трудно се разработва.

Да разчиташ на 2-3 месеца активен сезон, ден-година да храни, е като да се качиш на тая голямата ракета на Мъск, дето ги стреля да се учи как поне да не се взривяват.
 
Имам подозрения, че Руменчо ще почне да се оглежда да се отърва от "инвестициите" си. Ако не е било просто рекламно видео, да сгъне някой лев.
Триеш днес, триеш утре, не може да триеш 1/3 век, и номерът да минава!
 
Още от времето на шаманите в човешкото общество винаги е имало "учители и гурута", които да ни учат нас простолюдието как аджеба се случват нещата. Естествено това съществува и в наши дни, в по-актуална форма. То не бяха филми "Тайната", Робърт Кийосаки, позитивно мислене, розови очила, НЛП и каквото ти сърце поиска. Даже в момента, докато пиша в другия таб съм си отворил реклама с "направете 1200лв за 15мин", ей така да изкарам някой лев , докато публикувам коментар. Всички учители, знахари, гадатели и шамани си приличат по това, че са изключително убедителни. Вярно, не всяка риба кълве на царевица, но хората си пълнят живарниците с това, което предлагат. Факта, че е публикуван тук и върти вече 11-та страница е достатъчно показателен. Все пак лоша реклама няма, както казват маркетолозите ;). Иначе човека си се справя добре, сладкодумен е, в повечето ситуации честен. Естествено "недостатъците" ги споменава през мирогледа на "розовите очила", но това е тенденцията. В наши дни завършилия последен в надбягване ученик се поощрява с "Честито моето момче, ти си последния победител!!!". За мен съветите на Румен Виста са като операционната система, кръстена с това име, тъй като средата е променлива и относителна, а опита учи най-добре. Все пак има какво да се вземе от него като мироглед, начин на мислене и идеи. Човека притежава дар слово и го предпочитам пред някое 10-мин мотивационно видео , все пак е "нашенец". Пожелавам му успех, както и на всички последователи.
 


Сега като прочетох тези извадки и се сетих за старата приказка/лаф.

Двама, които са имали взимане-даване помежду си се срещат и единия (потърпевшия) казва на другия:
"Човече, какво стана с този човек, с който щеше да ме уреждаш и ти заплатих, за да свърши х работа", а другия му отговаря:
"Спокооойно, човека взе парите и каза 'ЩЕ ВИДИМ' .

Явно този метод все още е вървежен и в наши дни.
 
Е то аз сложих диагноза само по тъмбнейлите преди неколко месеца, ама вий "не та не, Румбата Дъ Бест!"...

ПП: Любо е чел тука като гледам.
 

Горе