Какво да правя със Allganja.com

vlasti

New Member
Здравейте, имам нужда от съвет - преди няколко месеца направих първия си сайт - www.allganja.com (регнат за 10години) с идеята да науча СЕО и да изкарвам някои и друг кинт. Самият сайт е вързан към програмата на amsterdammarijuanaseeds.com където се печели по 35% на продажба. Сайта вече има ПР 2 и по около 50 посещения на ден от гугъл, докарва ми някъде по 80Е на месец като се има предвид че има само onpage СЕО... Самият сайт може да се дооптимизира със няколко статии и ще докарва по над 100. Въпроса е, че искам да се занимавам с нещо по непривличащо вниманието на властите - генбъкс някви такива. Чудя се дали да продам сайта или да използвам домейна за някакъв друг продукт ?
Edit: Имам още няколко домейна - www.allganja.net www.allganja.org i buy-weed-seeds.net които са неактивни.
 
Последно редактирано:
От: Какво да правя със Allganja.com

Според мен можеш да го ползваш да продаваш парти пилс на генбъкс.:)

ПП:един съвет(надявам се дане ми се разсърдиш) ама си оправи дизайна, че малко куца и не са ти добре оразмерени нещата:)
 
От: Какво да правя със Allganja.com

Здрасти, сайта е леко казано ... малко аматюрско направен, но се надявам да не се обидиш. Но отговаря на стар тиб сайтове за продажба на продусти - само където селс копито е в друг стил. Иначе ако искаш да си монитезираш трафика по-добре - бих подкрепил мнението на gangster. Наистина е добър и лесно пробивен пазар. :)

Ако слошиж GenBucks наистина няма да привличаш внимание, както и лично ще получиш съвет от мен как да си вдигнеш трафика чрез SEO. :) Не че нямаше да ти помогна, но не искам да участвам и коствено в промотирането на такива неща. :) Сори за крайното мнение.

Едно няколко бързи типсчета:

1. Направи изгодящите линкчета към аф. програмат с атрибут: rel="nofollow"
2. Никога не слагай линк от контента си към афилиейт програмат си без target="_blank".

Успехи за сега и до нови срещи...:)
 
От: Какво да правя със Allganja.com

1. Веднага активирай и останалите домейни.
2. Оптимизирай с различни думи новите домейни
3. Солжи им и различен контент
4. Запази стила и не го променяй
5. Линкни и 4 те сайта един към друг
6. Като ти е спек от властите
-отиваш в клуб и си регистрираш нова поща в яху (примерно и бягай от подобни прайсю (ат) гугле... събират доста информация и не са практични за козлодуйски работи)
-използваш тази поща само от клуба и само за регистрации на домейни, реферал, и хостинги (от зелено когато са)
-използвай и клонинг име (мяташ се до някой квартал с метрото и крадеш 1 сметка за телефон, вътре са имена, адреси и тнн)
-ако се стигне до "разследване" (1-1000000 вероятност) ще стигнат до друг човек, който на практика ще е "чист" и тва е

ПС: и стига спича за няма нищо
 
От: Какво да правя със Allganja.com

Първо мерси за мненията! Само не виждам какво ми пишете да не се сърда - не сме на по 10 годинки :) Дизайна е тъп наистина. Аз вече си имам към ген бъкс - www.buy-herbal-ecstasy.com със готов темплейт е и е на 4 дни :) Не ми се продават вече семена - за това ме е спек понеже не съм сигурен колко е легално :( Мислех си че няма да имам проблеми докато не прочетох за един пич дето го арестуваха с НСБОП - админа на Igrach.com.. и тогава се замислих че все пак си живееме в комунизъм и предубедености. И не бих искал да влизам пак в съдебната ни система за някви 100-200Е на месец. Макар че ако се пуснат и 4те домейна може би ще се правят още доста :) Продължавам да си мисла по темата ама май ще пусна Генбъкс и на тия домейни.. Каква цена мислите че ще ми предложат ако искам да ги продам в пакет(без хостинг) ? Понеже и това е алтернативата. Още веднъж мерси за отговорите, чета от доста време форума и е хубаво че има и доста сериозно хора.
 
е споко бе бате тоя на играч го поръчаха... ти в бг на никой не пречиш , не хостваш в бг (надявам се) така че няма причини за притеснения , аз ако бях на твое място щях да брандвам тия домейни ... има хляб
 

Горе