Какво да правя с този сайт

Sammy

Well-Known Member
Здравейте :) Както някой са забелязали сайта www.howtoconvert.info (www.howtoconvert.blogspot.com) е мой, но вече не смятам да го ъпдейтвам и се чудя какво да правя. Смятам да се насочвам към affiliate програмите (да се похваля имам си вече домейн :twisted::mrgreen: ).
 
Последно редактирано:
И аз ти предлагам да се ориентираш към програмите. Даже го виждам (лично мнение) едно сайтче с ревюта на програми. МН имаха много яки тамплейти за целта. Много добре ще се получи ако питаш мен. Само където статийте ще трябва да са по уникални от сега, е много такива сайтове има напоследък.:)

Успехи.
 
В какъв смисъл ревюта на програми, да кажем хващам програмата BitComet и я описвам как работи ли или нещо друго? И как от това се печелят пари?
 
Предполагам Блинки говореше за програми, служещи за конвертиране между различни формати. ;) Понеже точно за това домейна ти е златен.
Замисли се - какво може да се конвертира (на български - преобразува) и ще ти дойдат идеи какво да правиш със сайта/домейна.
Един съвет - не мисли само за пари, отначало пари няма, има добри идеи. ;)
 
В какъв смисъл ревюта на програми, да кажем хващам програмата BitComet и я описвам как работи ли или нещо друго? И как от това се печелят пари?
Говорех за сайт описваш различни афилиейт програми:
- коя колко плаща - %
- как плаща
- колко нива е
- преимущества
- защо тази програма
....
Примерно 1 страница с хелрбал афилиейт програми - ревюта, друга с дейтинг и т.н. Като има и страници описващи какво е афилиейт маркетинг, как се рекламира, основни маркетингови тактики и още такива неща.:)

Както каза angelovarna, отначало не се печели, но при добро популяризиране на сайта, както и развиване ще започне да се записват хора под теб и оттам ще се появят и продаващи, както и след това твойта печалба. :wink:
 

Горе