Какво мислите за партия Възраждане

Ето го и другия русофил с турне в ....не, не е Русия. :D

428429455_935731641393260_7258389264395006296_n.jpg

Ако проскоземците случайно мислят, че е фотошоп или колаж от някой евроатлантик:

nai-svobodniq-ot-vsichki-png.32598

Поредния ReтарD с поредния фалшив профил ни занимава в продължение на дни с неква смешна снимка.. Политик чете вестник!!!
o_O Ама не какъв да е, а вестник, издаван в държавата, която е новият класов/идеологически враг!!! o_O Боже, какво дежа вю ми е тва с 80-те години на миналия век.

Толкова ли ти е трудно да схванеш, че не всички български политици са изцяло отдадени на фашистката доктрина, налага от сащ и ционистите в последните години? Много ли ти е сложно да вденеш, че не всички политици у нас са склонни да продадат род и родина като наркомана в киев? При всичкия нарцисизъм на Костадинов, му прави чест, че не се юрнал да работи за ВПК на сащ, петимен да вкара страната ни в американската прокси война с Русия?

Земи си фашистките разбирания за устройството на света и си ги заври там, където обичаш да си завираш разни неща. В моя мироглед е ок да четеш и Росийская газета, и Ню Йорк Таймс, и Газета Виборча, стига да можеш да четеш и да се интересуваш.

Боли ме фара мен, че да ти правя регистрации и да ти пускам копейко. Бегай там да пасеш животните

Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още

Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още
Хахахахааха

Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още
Мамма миа. Я си поразгледай постовете. По 20-30 пъти папагалстваш модерните за момента думички сред праведните :D

Изказването ми от трибуна днес по повод внесения от "Възраждане" законопроект за "чуждестранните агенти".

"Навлизам в 55-тата година от живота си в пети мандат на Народното събрание. Може да бяха кратки, но все пак бяха мандати.
Бих искал да ви кажа, че въпреки всички дрязги, въпреки всички битки, въпреки крясъците в зала и извън зала, въпреки безсънните нощи, лично на мен по време на престоя ми тук – пък и през целия ми живот – много рядко ми се е случвало да се изправя очи в очи с чистото зло.

И също така искам да ви кажа, че този законопроект се приближава много до моята представа за чисто зло.

Нормалните хора в България знаят за какво става дума и знаят какво се превърна Русия, след като този закон законопроект беше приет там. Това започна 2014-а година. Започна по принципа на бавното сваряване на жабата. И се стигна до там, че де що имаше прогресивна медия – "Новая газета", "Медуза", телеканала "Дъжд" – всичко беше смачкано. Всичко беше изхвърлено. Всичко беше закрито.

Всички светли, прогресивни хора се изнесоха от Русия. Техните книги не се продават в Русия – или ако се продават, са увити в амбалажна хартия. Репресиите върху свободата на словото са зловещи.

Всъщност този така наречен законопроект срещу чуждестранните агенти – това е битка срещу гражданското общество. И това всички нормални хора в тази държава го знаят, но ролята ми в Народното събрание е освен законодател да бъда и народен трибун – и съм длъжен да го кажа.

Това е опит да бъде смазано гражданското общество по руски образец. И Русия се превърна в днешния Мордор именно след приемането на този и подобни на него закони. Защото тя не не винаги е била такава, по времето на Елцин, дори и в първия мандат на Путин все още имаше надежда, че това ще е една плуралистична държава.

[Ние тук в тази зала] често хапем устни и не го казваме директно, но е крайно време е да си го кажем – [тук, сред нас,] ние имаме наместник на този Мордор. Бихме могли да го наречем "окото на Саурон" – макар че оченцето на г-н Костадинов е малко по късичко. Но [в края на краищата] никоя метафора не е съвършена.

Страшното обаче, господа, не е в чистото зло, което се оглежда в лицето на хора като г-н Костадинов – който, разбира се, е провокатор, патологичен лъжец и подлец; това [всички ние] го виждаме и го знаем. Всеки ден го виждаме; видяхме го и преди малко, по време на кратката схватка [в парламентарна зала, предизвикана от неговите копои].

Но най-страшното, дами и господа, е баналното зло.

Най-най-страшното са хората които си отъркват гръбчетата с Възраждане по политически подбуди [и си затварят очите пред техните изстъпления].

Това е чиста проба пълзящ фашизъм. Знаете какво стана, когато [западните сили] не се опитаха да спрат Хитлер, а приложиха техника на "умиротворяване". Знаете какво стана и докъде се стигна и колко жертви бяха нужни.

Аз съм длъжен тук да застана на тази трибуна и да се опълча срещу тези хора, защото аз не се страхувам от тях.

Това, дами и господа, води до концлагерите – и до онези [злодеи], които играят футбол с детски главички. Дотам се стига по този път.

Така че внимавайте, дами и господа, внимавайте накъде сме тръгнали. И се опълчете срещу това зло.
Благодаря ви."

И в целия тоя бълвоч (авторът е анонимен - има защо), нито думичка, как лошият закон за чуждестранните агенти се е отразил на сащ, юк и Франция.

То и да се чудиш на човека що се страхува да осветли руските тролове - четирихилядниците? Що, бе джанъм???

Бихме могли да го наречем "окото на Саурон"
Ееееех бедни ми хобите, за Толкин надали си чувал. Мордор отдавна се е превърнал в (неразбрано) нарицателно за жълтопаветниците.

Проблемът на тази държава е, че копейкин е (ин)директно създание на хилядите грантаджии. Колкото и да е лумпен и популист, ако не беше вярна голяма част от приказките му дали щепе да хваща дикиш?

И в целия тоя бълвоч (авторът е анонимен - има защо), нито думичка, как лошият закон за чуждестранните агенти се е отразил на сащ, юк и Франция.

То и да се чудиш на човека що се страхува да осветли руските тролове - четирихилядниците? Що, бе джанъм???

Цитат......Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още

Ама верно ли.....ало,намали дозата.....?

Май много станаха налудничавите......

:D :D :D ice_screenshot_20241201-201617ннн.png

Само 100-процентов импотент може да си ливне злобата и да го пише в графа ''аргументи''.

Не те питам кво си пил или ял, а защо така жално квичите при предоставената ви възможност да осветлите ''руските агенти - 4-хилядници"? Защо???

1738850187512.png

Агентният нарцисизъм включва нуждата от възхищение и чувство за превъзходство. Антагонистичният нарцисизъм се характеризира с експлоатация на други хора и липса на емпатия към тях. И накрая, невротичният нарцисизъм се отнася до чувствителност и трудности при регулиране на емоциите.

....нарцисизмът може да се увеличи с течение на времето при някои хора. Изследванията показват, че някои аспекти на нарцисизма, като експлоатация на другите и липса на емпатия, могат да се увеличат, когато хората заемат властови позиции. Това е особено важно в работата и в отношенията .

https://greatergood.berkeley.edu/article/it...et-newtab-en-us

Сега като намалеят парите в политиката, може и да се поразчисти политическия терен натурално, та белким останат предимно автентични патреоти...

Ама едва ли - винаги е имало материална файда в тоя бранш.

Горе