Какво мислите за партия Възраждане

$INeed$

Well-Known Member
Това какво е? Къде агитират така?
Раздават ги предизборно също или е някакво дарение. Но малко странно съвпадение на датите на дарение и предизборните кампании. :)

Ето това пък е най-достоверно. :)

165058144_3025142467713659_1323136909269688659_o.jpg
 

Leverage

Well-Known Member
Политиката е тема, в която всеки си има мнение, но тук има пълни идиотщини. И като дойде някой от Европа да ви оправи, си мислите, че той няма да може да спи, ако българина не живее добре? Най-много да станем колония на някой като индианците в САЩ.

Докато малоумните избиратели на тези


FB_IMG_1616870168617.jpg

не разберат, че вечно ще сме зле, докато сме разделени, то промяна няма да има.
 

IvanKirov

Active Member
Тоя ходил да се натиска да ходи войник! 3 пъти го гледах докато осъзная какво чувам!

 

IvanKirov

Active Member
Много яко! Музейният чиновник се пъчи в пламенни речи за величието на България. В същото време негов партсек седи и трие коментари под видеото, ако не го хвалят.

 

Kortes

Active Member

Роднина - милиционер - роднина - милиционер - роднина - милиционер...
Гледах интервюто по случйност, горкия хал хабер си няма от политика. Няма какво да предложи като план за действие, ако евентулно вземат властта.
От тая партия за това избират бивши ченгета, защото са послушни.
Като цяло, нямат бъдеще с този или друг лидер.
 

IvanKirov

Active Member
Възраждане имат много брутална агентура за цензура. Хем цитирам им собствените думи от тяхната програма. Освен от техните канали ме баняха и от техния канал North side, както и от ТВ Евроком - Делници. Имат си цял екип модератори, дебнат някой да не им накриви денонощната цензура, възрожденци и половина. Буквално след секунди реагират!

Как да не се довериш на някой, дето оставя само каквото му изнася, и се срамува от своите позиции!
 

IvanKirov

Active Member
217787837-4266625263421484-6606758171005487114-n.jpg
 

nikolai.mt

Well-Known Member
Вървят обаче нагоре и ако нямаше нов политически субект влизаха на 100%, сега ще им е малко трудно.
 

IvanKirov

Active Member
Вървят обаче нагоре и ако нямаше нов политически субект влизаха на 100%, сега ще им е малко трудно.
Вървят щото народът не знае какви капани са му заложили в програмата си. Възрожденството си е възрожденство, ама си имат денонощни екипи да трият всичко неудобно по техен адрес. Като ни изкарат от ЕС да не можем да ходим по командировки и да работим, като ни върнат всички ромели които си намериха препитание по белия свят, като ни вдигнат данъците и върнат казармата, и хоп - събудихме се в мрачните години на 90-те.
Правя каквото мога, популяризирам програмата им, нека всеки си реши иска ли по митниците пак да го връщат по ония другите опашки, да чакаме с африканци и араби като отиваме до Виена. Сега е моментът да се знаят тия неща, като ни изпокарат с целия свят вече ще е късно.
Всъщност Копейкин не е глупав, в мига като се намърда в държавния Мерцедес и ще забрави за всички простотии които дрънка сега. Тъй направиха Сидеров, Каракачанов, Симеонов. И при тримата е бил член на партиите им. Що сега да е нещо различно?
 

IvanKirov

Active Member
има си човека финансиране хаха
Чудя се само какво не достига в напъните им да се събудим отново в светлия соц.
Да върнат червените връзки за децата, и да забранят да купуваме западни коли. И готово, дядовци и тьотки ще се разплачат от умиление. Ние да му мислим, как ще изкарваме пари за новите тщения на музейния мишок. То възрожденството лесно било, само нареждаш - от бизнеса данъци, от младите казарма, забрана за пътуване зад граница - и готово. Всички ангажирани да му изплатим къщата на морето!
 

Горе