Какво мислите за myhost.bg за vps услуга?

Не знам за myhost, но ако търсиш хостинг с приемливи цени и добри ресурси те съветвам да погледнеш плановете на Max1 ако не си.

• Haha
Реакции: Sky
аз пък ти препоръчвам с 2 ръце услугите на https://coolicehost.com/bg и по-специално на

1770391622296.png

Имам 3 плана при тях и съм мега доволен! Пуснал съм uptime и на трите хоста и няма отказ от услуги.
@Blinky най-добре ще ти съдейства по всяко едно време !

Или пък от 4 до 8 пъти повече ресури за същите пари, без изкуствени ограничения, от утвърдена компания с множество ревюта в Редит и къде ли още не..

735fb2fc13db2b2ef2b375eb30716c59.png

Или пък от 4 до 8 пъти повече ресури за същите пари, без изкуствени ограничения, от утвърдена компания с множество ревюта в Редит и къде ли още не..

735fb2fc13db2b2ef2b375eb30716c59.png
само дето не е баш така както го представяш... като тръгнеш да конфигурираш цената се променя, не е включен бекъп , супорта не е на нивото на coolicehost и още куп предпоставки....

1770426436095.png

само дето не е баш така както го представяш... като тръгнеш да конфигурираш цената се променя, не е включен бекъп , супорта не е на нивото на coolicehost и още куп предпоставки....
Каквото и да цъкаш, както и да го въртиш, която и да е българска хостинг компания да вземеш, това са ти от 4 до 8 пъти по-малко хардуер за същите пари. И това само за удоволствието да те съпортват на български - за който хептен не чактисва западни езици и не може да ползва AI за преводач.

Виж файлът 35775
Имаш още куп софтуери и хора с някакви познания, за да стане използваем и приложим. :)
Ако ти се занимава с това, си за unmanaged, но аз лично ако управлявам какъвто и да е бизнес, последното, което ще искам и един VPS да си търкалям. Когато се прави сравнения, взимат се абсолютно всички разходи за да стане това, с което сравняваш, иначе е пълна заблуда, че е в пъти по-евтино. Освен, ако искаш да спестяваш от софтуери. Тогава излиза по-евтино.

Каквото и да цъкаш, както и да го въртиш, която и да е българска хостинг компания да вземеш, това са ти от 4 до 8 пъти по-малко хардуер за същите пари. И това само за удоволствието да те съпортват на български - за който хептен не чактисва западни езици и не може да ползва AI за преводач.
ми не е така както го описваш.... както и @Blinky написа в предния пост в OVHCloud получаваш един чист vps без никакъв софтуер в него, без нетгуард и каквото и да било. Не забравяй , че 60% от всеки хостинг е съпорта , без него все едно си със свалени гащи на централния пазар.. Само да спомена , че освен в coolicehost имам и 12 cloudvps-a в kamatera в различни точки по света които ползвам за агенти на eyeball IPS за скрийншоти и видео Месечните ми разходи само за vps в момента надхвърлят 400 евро. Не гоня евтиното, а качеството. OVH откакто им изгоря дейта центъра в Париж не искам и да чувам за тях.

ми не е така както го описваш.... както и @Blinky написа в предния пост в OVHCloud получаваш един чист vps без никакъв софтуер в него, без нетгуард и каквото и да било. Не забравяй , че 60% от всеки хостинг е съпорта , без него все едно си със свалени гащи на централния пазар.. Само да спомена , че освен в coolicehost имам и 12 cloudvps-a в kamatera в различни точки по света които ползвам за агенти на eyeball IPS за скрийншоти и видео Месечните ми разходи само за vps в момента надхвърлят 400 евро. Не гоня евтиното, а качеството. OVH откакто им изгоря дейта центъра в Париж не искам и да чувам за тях.
Хахаха. Спомням си. Бяшв драма и при нас. :)

Хахаха. Спомням си. Бяшв драма и при нас. :)
сега в момента се боря с един много нахален китайски бот , от няколко дни натоварваше php и дори снощи беше паднал mysql заради него, че нетгуард го блокираше постоянно. Обаче реших да го блокирам на ниво Cloudflare и изобщо да не стига до сървъра. baiduspider-116-179-37-198.crawl.baidu.com

Горе