Какво се случи с YouTube каналите на НетИнфо?

Blinky

Owner
Ето я и статията: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016...svali_desetki_kanali_na_net_info_sred_tiah_i/

Изглежда, че са ги резнали много лошо, че чак и до Здравей България са стигнали, което си е предаване на Нова. :) Има много версии, едната е, че заради конкуренцията си с Vbox7, другата е заради злонамерени репорти на авторитетни потребители на Google услугите, трети мислят, че са ползвали авторски материали и за това са го отнесли. Къде е истината, не се знае докато не отговорят от Google. Поне по последни данни разбрах, че са им писали, за да установят какво е причината, защото там да някакви рандъм съобщения, които ходи търси истината. ;)
 
От: Какво се случи с YouTube каналите на НетИнфо?

Google са може би най-добрият бранд, когато става въпрос за отношение, всички знаем в какви условия работят хората и каква среда се създава в техните офиси. Но когато става върпос за съпрот са пълна дупка. Мен винаги ме е дразнело това как когато става въпрос за това да им давам пари (адуърдс) ми звънят да ме съветват какви ли не тъпотии, но пък нито веднъж не са ми звъннали заради адсенс акаунта, например. И някакви такива уж дребни неща, но според мен свалят престижа на целия бранд.
 
От: Какво се случи с YouTube каналите на НетИнфо?

Така е, като са свикнали да крадат съдържание и да го представят за "авторско" си го заслужават.
 
От: Какво се случи с YouTube каналите на НетИнфо?

А защо изключвате варианта те сами да са си блокирали акаунтите?
vbox-a иска да си държи хората в тяхната мрежа, а не в тубата. За човек не е от никакво значение дали ще си гледа предаването в тубата или във вибкос. Според мен нарочно са си ги блокирали за да задържат потребителя в тяхната си мрежа и да не ходят на горе на долу.
 

Горе