Какво ще правите

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Да ви питам как смятате да развиете форума :) Ще слагате ли някакви модове, ще сменяте ли темплейта, понеже този е станал доста банален и остарял :)
 
Еми занимаваме се с Онлайн Макетинг и мислиме да споделяме информация с останалите WEBMASTER-и отностно всичко свързано с това. Ще развиеме форума като предоставяме статии които да са полезни за развитието на този сектор, защото не е нормално фирмите да плащат по 600 лева на човек, който може да ги развие онлайн - това е повече от подиграфка за нас.

А темплейта не е от значение, важното за нем лично е какво съдържа като информация, има много добре пипнати форуми, но бедни на инфо и обикновен посетител не се задържа много, като види че нищо не може да извлече от него. Доколкото съм забелязал конверсията на този форум е повече от добра, именно заради уникалната информация в него. А и този темплейт - мисля че колкото е по-прост толкова е по-лесен за управление и контролиране.

Искаме да изградиме най-голямата общност на WEBMASTER-и в България и да им помагаме в областа на онлайн рекламирането, развитието и създаването на бизнес.

Вичско най най......
-----------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing
 
Отделно искаме да работим отблизо с хората които се запишат в нашият downline на JB, GB, MN. Смятаме да помогнем на всеки от тях да си направи SEO на сайта си :)

Относно темплеита: Тъи като се предполага че ще работим предимно с начинаещи уебмастъри (вече работим с един такъв) решихме да оставим калсическият скин за да ги накараме да се чустват комфортно :) Все пак всеки е виждал форум от този тип

Инсталиране на модове е възможно в бъдещето стига да решим че ние нужно нещо....

Относно търсенето на SEO експерти ще довърша довечера :twisted: :twisted:
 
А смятате ли да заформите един сайт, а не само форум? Сайт на който да се пускат новинки свързани с вашата сфера, да има интересни статии и други полезни неща, програми и др. Само като форум ли ще останете :)
 
Любопитен съм :)
 
Лошо няма да си любопитен :) Аз започнах по този начин бях любопитен как могат дасе изкрват пари онлайн.................



btw Можем да ти помогнем да си направиш афилиеит бизнесче ако имаш желание да развиеш любопитсвото си в тази посока :)
 
Екстра сте батенца, за пръв път в Бг да има нещо което те учи да правиш кинти онлайн и да ти иска нищо :lol:

А и това където го направихте със слагането на благотворителните сайтовете долу на форума е много умно. Евалата и за това.
 
coolice каза:
Лошо няма да си любопитен :) Аз започнах по този начин бях любопитен как могат дасе изкрват пари онлайн.................



btw Можем да ти помогнем да си направиш афилиеит бизнесче ако имаш желание да развиеш любопитсвото си в тази посока :)
Ами ако може да поясниш какво точно означава афилиейт бизнес :roll:
 
Предлагам да се добави нов скин/темплейт за сайта и да могат потребителите да си го избират както с езиците или някакъв мод секи потребител да си качва негов и да си го ползва но това едвали ще стане :p
 
От: Какво ще правите

Е 4 години по-късно, мисля, че идеята е станала :)
 
От: Какво ще правите

Нека си остане така. Не му е време..
Само ще е хубаво да се преведе изцяло, защото хем на BG и EN кофти изглежда .
 

Горе