Какво ще се случи ако направя това...

gunshot

Active Member
Имам няколко подомейнчета с pr 1-2 в различни сайтове.
Идеята ми е какво ще стане ако сложа на всички една и съща страница, която да води с текстов линк към моят сайт и 5-6 реда текст (+ редирект след 5 секунди)?
Ясно е, че това може да доведе до някакъв брой посещения, но какво ще каже чичо гугъл за PR-а ми?

Може ли това да навреди (от гледна точка, че това са еднакви страници)? А може ли да помогне?
 
Въобще не слагаи контетн направи редиркет 301 от хтаксес работи на доста места. Ако не метарефреш =0 (е 301) с няколко секунди закъснение се брои за 302 и ще има по малък ефект.

Резултата ще е прехвърляне на линк джуса от поддомеините към домеина въпроса е доколко ще е ефективно. Аз бих казал ще има лек положителен ефект но неочкавай нещо значимо (тулбар пр се прехвърлял за 2-3 ъпдеита според нбсп но с тези забавяния и дусксията за пр тоа вече не е сигурно)


По принцип 301 е измислен с цел смяна на урл да запазис същите позиции (или почти защото тръст ранк не се прехвърля )

Някои сеота са му намерили цаката като редиректват някои линк баитнат сайт към нов проект и по този начин новият започва да се ранква добре ... обаче става въпрос за редирект на сайтове с ДЕСТЕКИ ХИЛЯДИ линкове
 
"нищо" ... това е отговора. Оценяването на даден уеб сайт като повече или по-малко ценен въобще не зависи от линк спаминг-а.... освен в отрицателен план.
 
Благодаря за тези отговори :)
За съжаление не мога да сложа 301, понеже ще ми изтрият поддомейнчетата в такъв случай. Сожих тези страници с линк и редирект за които си мислех и казахте, че само могат да навредят. Няма ли някаква алтернатива?
 

Горе