Как бихте ми препоръчали да се рекламирам

GGG

New Member
Здравейте

Първо поздравление за готиното форумче.

Виждам, че има доста професионалисти и ми се иска да задам няколко въпроса.

На кратко: от 2 години имам сайт, който създадох като хоби, той взе че се разви и прави около 600-700 уникални дневно, един приятел предложи да о комерсиализираме и го направихме. Дотук ок, приходите са доволни, но пак този приятел предложи да инвестираме в нови сайтове от подобна тематика. Става дума само за сайтове на български с икономическа насоченост. Мисля, че като група ще предложат доста добър уникален продукт. Сайтовете са 5 големи тип портали и 5 малки спомагателни. Тук идва проблема с популяризацията. Първия сайт до голяма степен потръгна, защото се основаваше на репутацията на хората , които го списвахме. Но тук няма как да стане това, поне в началото.

Как бихте ми препоръчали да се рекламирам, какви канали да ползвам? Направил съм сметка, че поне първите 3-4 месеца бих могъл да плащам по 3-4 стотинки за реален нов юзър, влезнл през някакъв канал различен от директен хит. Има ли някакъв начин да се предпазя от злоупотреби?

Предваително благодаря.
 
Изпрати ми ако искаш сайтовете ви на ЛС за да мога да ги постна тук и конкретно да гоорим за тях. Защото така нещата са много относителни. Има начини за реклама, но най-сигурни са AdWords.
 
Здрасти и добре си дошъл във форима за affiliate marketing, SEO, PPC, blogging, make money online, webmasters. Надявам се да ти бъде полезен завбъдеще. :wink:

А сега по темата: за какво е сайта ти, каза икономически, нали? Еми аз лично бих ти препоръчал някоя форекс афилиейт програма, и сходни и-буци за това. Надявам се да станат големи сайтовете в областа в която искаш да оперираш. Пробвай и с друг трафик - международен, там ще намериш някаква разлика в това как потребителя оценява сайта и пазарува от страница <част от него>.

Ако ти хареса нещо от Affiliate Programs и искаш да попиташ, може да споделиш тук. Иначе има продукти, които могат да отговорят на изискваният на част от потребителите ти.

Успехи. :wink:
 
Сайтовете са : w w w. f o r e x - f r e e z o n e . c o m
w w w. e - r e c h n i k . com Тука възнамерявам да имаме предимно тематични речници, засега съм качил финансов, собстено производство, а до месец българо - основните езици, след това почваме с тематичните, медицински, сескостопански и т.н.

двата работят

Новите като имена са:
w w w. i n v e s t i r a n e. c o m (sravnenie na inwesticionni produkti v bg)
w w w . b a n k i r a n e . c o m (srawnenie na bankovi produkti)
w w w . e - f e r m e r. c o m (zemedelski portal)
w w w . r a b o t o d a t e l b g. c o m tuka sum kupil 5-6 imena i ne sum reshil koe ste e ( site za rabota)

Имаме почти готов сайт за застраховане, аналогичен горните
Тези сайтове са готови, но още не сме ги качили, чистим последни грешки по базите данни.

На начално програмиране са сайтове за поръчка за храна, туристически пакети, книжарница, магазин (poslednite 2 ot otworen tip).
Мисля до нова година да съм подкарал всичко.

Наел съм хора да списват, специалисти в конкретната област, възнамерявам продукта да е наистина качествен.
Ще съм благодарен за всякакви съвети.
 
Blinky каза:
Здрасти и добре си дошъл във форима за affiliate marketing, SEO, PPC, blogging, make money online, webmasters. Надявам се да ти бъде полезен завбъдеще. :wink:

Изчетох целия форум, това с черно защо го цитираш. Така влиза по търсачките по-лесно ли?
 
CrAzY-MaST каза:
По принцип, когато е в различен от другия шрифт- удебелено, подчертано и т.н. прави по-добро впечатление на потребителите, а и на търсачките ;) това е част от СЕО-то

Мерси за точното и кратко обяснение, бате. Да това е което целя в постовете, а когато и темата е поучителна пипам и по тайтала над мнението ми. :wink: За да се ранкнеме добре и за нея. :)
 

Горе