Как гледате куче/котка?

Ох, милия ми той, загрижен... как да не му изпържа филийки? :D Не че ще ги яде...

Понеже филийките възбудиха духовете, бързам да успокоя аудиторията, че това не е редовна практика. Дават се рядко, като награда и най-вече, когато диетологът на семейството (зет ми) не си е вкъщи. :)
Аз ако ви дойда на гости...:D
Предлагам аз на Риъл Мъни-то да му изпържиш филийки за закуска и да му направиш мусака за вечеря.:p
 
Предлагам аз на Риъл Мъни-то да му изпържиш филийки за закуска и да му направиш мусака за вечеря.:p

Е, имали сме някои разногласия, но чак такова наказание не заслужава, човекът. :D
 
Имам 12 годишна немска овчарка и я храня смесено с гранулирана храна, консерви, взимат се кокали/рагу и се вари и по-рядко каквото остане от нашата храна.
Зъбите са му добре все още, хрупка си кокали. Обаче започна да има проблеми със задницата и по трудно ходи и се изморява при разходките. Това си е най-кофтия период, да го чакаш да си иде.

Казвал съм го и друг път, ако не си готов да отделиш поне 10 години за да гледаш куче, то не си взимай такова за домашен любимец.
 
Аз имам две животни в къщи, ако изключим децата :) Джак Ръсел и Корела, кучето с гранули и консерва, папагала с някви смески.Единствения проблем с кучето са разходките, другото ако си свършиш предварително работата не е проблем. Не виждам какъв е проблема да си гледаш малка порода куче в къщи, че даже и голямо да е кучето, какво толкова, щом те влече.... Мен супер си ме кефи да се върна в къщи и да се занимавам с него. Тая порода са малко психопати, но пък са много любвеобвилни и забавни.

Някой спомена кастриране, това трябва да си уникален садист, че да си го причиниш на животното! Никога! Въпреки че често го заплашвам мойто с това, като почне да прекалява с психопатщините.
 
Така колега от както съм се родил преди 22 години в къщи винаги е имало животни гледал съм кучета,котки,зайци,птички,змия даже хаха,костенурки,хамстери абе пълна гама.
Така в момента имам 2 котки (обикновенни) 1 куче питбул.
Отностно котките те са малко по-капризни към храната предпочитат консервичка или нещо с месчице.Може и на гранулки да ги караш но не е хубаво постоянно трябва да сменяш храната на някакъв период.Не може всеки ден кебабчета са казали хората.
Отностно кучетата за тях не е хубаво да ядат сладко (какао) защото не се абсорбира от организма и се натрупва и може да доведе до смърт на животното.В малки дози може да му даваш да си кусва нищо повече.За хляба можеш да му даваш не е проблем даже така по-бързо расте животинчето но примерно аз на моето куче му варя месо (фенери,гръбчета,рагу) и в соса от тях му надробявам хляб.Но кокалите особенно дребните не са подходящи грам за тях изтъняват им червата и е опасно.От ветеринар го знам ако са големи кокали знам, че няма проблеми.Но като цяло ако ще вземате животно не го хранете като прасе с каквото попадне .. :) Те също са живи същества и си искат тяхното както ние.. Успех.
 
Хаха хвана ме не просто човек се съди по отношението му към животните са казали хората :)
В твоя случай по отношението към храната. Май обичаш ''месчице'', като гледам какви умалителни (умилителни) форми използваш? :D:D:D
 

Горе