bad4o
New Member
Здравейте, собственик съм на сайт за футболни прогнози и имам питане как аджеба да вдигна посещенията на сайта? Page Rank рейтингът ми е 1, и съм го сложил в над 40 уеб директории и класации (продължавам да слагам). Слагал съм коментари в блогове с име - футболни прогнози и на website слагам линк към сайтът. Освен това слагам всяка публикация от сайтът в svejo, facebook и google plus. Пиша в няколко форума и имам за подпис сайтът ми. Какво освен това трябва да правя, за да дигна page rank-ът ми? До колкото знам SEO-то се състои в това...Дотук мисля, че добре се справям, но посещенията не се вдигат. Сайтът не прави повече от 30-35 на ден, а за днес са 15 уникални и 20 посещения. Използвам и devil-like.com за повишаване броят на харесванията и плюсовете в facebook и google plus. Направих сайтът VIP в една директория (не помня коя) с PR 3, сложих и банер в devil-like.com. Какво освен това трябва да правя за да ми се вдигнат посещенията и начините за плащане да са чрез СМС например?
П.С. Естествено изключвам рекламите в по-големи уеб сайтове, в които цените са безбожни. Не мога да си позволя повече от 10 лева за реклама с банер на месец.
С уважение: Александър Нешев
П.С. Естествено изключвам рекламите в по-големи уеб сайтове, в които цените са безбожни. Не мога да си позволя повече от 10 лева за реклама с банер на месец.
С уважение: Александър Нешев