Как да започна Genbucks

KaCKaTa

Member
Значи регистрирах се в програмата , но пък нямам сайт.Та нали можело те да ми дадат някакъв сайт и да започна с него.Как точно да взема домейн и хостинг и как да направя сайта , че понятие си нямам.Имам един сайт , но той е качен в дата.бг и няма смисал просто!!!
 
Бих ти препоръчал да разгледаш тук genbuckstemplates.com избираш си и си го сваляш
само трябва да си се логнал с твоите данни а като си влезеш в контрол панела има бутон Фрии хост ;)
 
Последно редактирано от модератор:
Добре заварили :) Значи само да ви питам добре ли съм разбрал нещата до тук.Значи регнах се в гетбънкс после правя фреехост с под домейн за сега!По нататък мисля да си взема домейн.Слагам темплейта , който си харесам от сайта.И чакам някой да купи.Това ли е?А и отделно аз имам един много тъп сайт в дата.бг и там съм сложил няколко банера!
 
не напълно просто чети малко повече в форума гледам че на генбъкс викаш генТбъкс което ме кара да подразбирам колко си чел за сайта трябва да едитнеш конфиг.пхп с твоите работки ;) и после започваш да рекламираш някаде сайта си мисля че в форума твърде много е писано ;)
 
Мммм...тука стана лоша работата.Аз ме разбирма толкова много английски , че да сменя сам текстовете.И какво е по-точно линк блиндинг.Започвам да чета секциата СЕО , защото нямам представа какво е това!
 
Въпросът ми не е за Genbucks, но пак е начинаещ. Регистрирах се в МoreNiche, изтеглих си и темплийт, но линкът който ми дават към тях е за главната им страница. Как мога да сложа в моя сайт таблицата им за поръчки и при order да се отива за плащане към тях, но директно, не към home- то им? :roll:
 
@Feliche - MN не дават ордер система, като GB.

@KaCKaTa - почни да учиш английски.... или давай пари/черпи някой да ти пренаписва текстовете.

Линк билдинг - разменяй линкове със сайтове от твойта ниша.
 
Feliche каза:
Тогава как е направено това:
http://proven-fat-binders.com/order-proactol.html

хахах под всяка картинка "ордер" стой тракинг линк(един и същ). когато натиснеш на ордер(независимо колко опаковки искаш) пак те пита(вече оргиналната ордер система)

пича го е направил хитро, така сайта изглежда про.

ГБ рулЗ
 
Ок аз прочетох всичко за СЕО , но разбрах само , че се използва за искарване на сайта ти в по предни позиции в търсачките.Но не разбрах как действа точно.Това нещо като съвкупност от трикове ли е или какво?И как да го направя?
 
направи сайта си известен и ще видиш как се прави ;)
 
Feliche каза:
А от къде го е взел този тракинг линк, на мен ми дава само към home-то линк.

за ГБ сите.ком/?твоетоид точно под картинките на сайтовете има линк Advanced Linking може да погледнеш как став

за морениче се генерира от линкинг кодс

KaCKaTa каза:
Ок аз прочетох всичко за СЕО , но разбрах само , че се използва за искарване на сайта ти в по предни позиции в търсачките.Но не разбрах как действа точно.Това нещо като съвкупност от трикове ли е или какво?И как да го направя?

Ами не са номера ами нагласяне на различни параметри на сайтати така че търсачката да разбере че твоят сайт е един от най-важните по темата :) Аз бих ти препоръчал свали си WebCEO и г разучи има и безплатен курс които не е лошо да погленеш :)
 
Свалям го веднага и го разглеждам.А тези параметри до колкото разбрах аз май съм го знаел това.Там различните тагове описание , ключови думи , имаше и там текстове към картинките и различни други.Там прочетох и из грешките , които не трябва да допускаме и мисля , че почвам да схващам!
 
Абе доло горе се орянтирах в нещата.Просто си всимаш страницата и почваш да я обработваш.Ключови думи , мета тагове , работи и други различни.Мисля , че ми стана ясно вече какво е това животно СЕО-то :)
 

Горе