Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

Винаги е хубаво да насърчаваш стремежите на хората и да им пожелаваш успех каквото и да ти споделят. Един от най-добрите начини да им станеш симпатичен.
Обаче това е форум за бизнес и за печелене на пари.

Момчето каза че иска да припечели малко парички. За малко - да, 100-200 лева може да си докарваш с такива дейности.

Но за да получиш (много) повече от другите хора, обикновено трябва да направиш това, което те:
- не искат да направят
- неприятно им е да направят
- не могат да направят с настоящите си знания и умения
- мислят че не им е по силите
- страх ги е да си помислят дори

... А наскоро имаше един екземпляр тука дето искаше да печели чрез лъскане на бастуна.
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

И след двете си обширни мнения съжалих че съм ги написал.

Noke, аз пък съжалих, че не съм ги прочел! Не трябваше да ги триеш, и без това си си правил труда да ги пишеш! Това дали някой ще ги оцени или не, си е негов проблем. Ако за един написаното не е полезно, за друг ще Е ! Форума е затова - всеки да събира и от своя страна да споделя опит! Дори гледната ти точка да е погрешна, това погледнато от друга страна също може да е опит - за четящия.
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

Здравейте на всички ! От доста време се занимавам с Фотошоп и други подобни програмки за обработка на изображения. Търсих из нета някакви идеи как да изкарвам по някои лев от това, но попадах доста на "фейк" сайтове и тем подобни. Та реших да попитам тук, как да припечелвам по нещичко ? Било то чрез правене на wallpaper-и или каквото и да е :) Ще съм благодарени, ако отделите по минутка ! Извинявам се, ако съм объркал раздела. Приятна вечер !



LovechGuy би ли се свързал с мен на скайп: keutuhka . Благодаря
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

Noke, твое право е да си изтриеш труда, но смятам, че си постъпил неправилно. Чета те с интерес! Предполагам, не само аз.
По темата ще дам един пример: Мой познат, от видинските села, при големия глад `97-ма година дойде за ратай на друг мой познат, който имаше бизнес. Връзваше за ядене и квартира. В свободното си време рисуваше по камъчета разни неща, с разни бои. Бизнеса на приятеля ми се затегна и момчето се прибра на село. Има наследствени 20 дка лозе. Захвана се с него и продължи да рисува. Негов познат му направил сайт - да си качи снимки на творбите. Видял ги един грък и стана заварката. Той рисува, гърка продава. Гледа си лозето и вече си гледа и кефа. Хем рисува, хем добри пари прави. Гърка колко изкарва, не го интересува. И е прав за себе си. Взима си неговото. Свободен е да откаже, ако цената не го устройва.
Ако правиш това, което те интересува, което ти е приятно, остава само да го популяризираш. Интернет е прекрасно място за популяризация. Ако си много талантлив, може и богаташ да станеш. Ако не си толкова талантлив - ще изкарваш за по-приличен живот, отколкото да работиш някъде на заплата. В интернет се продава всичко - и произведения на изкуството, и кич...
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

Noke, твое право е да си изтриеш труда, но смятам, че си постъпил неправилно. Чета те с интерес!

И аз!

И сега и Вискяр ще го чета с интерес вече, но това е отделна тема.

По тая тема - мисля, че няма лошо, че куцо и сакато го влече да се занимава с интернет, фотошоп и т.н. Така или иначе ще изплуват най-добрите като качество, цена или маркетинг. И тия три основни измерения на конкурентноспособността пак от Ноке ги знам :)
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

Момчето работи много добре и в бързи срокове! Ще използвам услугите му и занапред.
Бих го посъветвал да си направи малко реклама, като си качи някакво портфолио във форума. :rolleyes:
 
От: Как да изкараме малко парички от нета чрез Фотошоп ?

И аз останах много доволна от работата на LovechGuy. Бързо изпълни поръчката ми и с точност към всеки детайл. Благодаря !!! Вече знам към кого да се обръщам !!! :clap:
 

Горе