Как да изкарам 300 - 3000 лв за месец?

Еи това е да си хубава мадама винаги обгърната с внимание fifi85 имаш късмет , че си попаднала на този форум явно тук ще ти се обърне по спецялно внимание :lol:
 
stancho1234 каза:
майко майкоооо, снимка на полу-голо момиче= 4 страници за 3 часа ! сходна тема без снимка едва сабира 2 страници , фанете си приятелки бе!!! :lol:

off :

що приятелки бе? и аз мога да се съблеча!:lol: разправят че имам секси дупе :lol: малко е космато ама карай ... :-Р :lol:

/off

Аз като гледам туй момиче си няма друга работа... Сладурче, седни си на хубавото дупе, събери си мислите, спри музиката, ако ти пречи и прочети няколко теми от форума...
Нямаш сайт казваш? Има много free hosting сайтове ... Аз ползвам www.freehostia.com
Нямаш програма казваш? Пробвай най-добрите -> Genbucks.com (предлагат готови темплейти, безплатен хостинг и какво ли още не...); Moreniche.com (нямат безплатен хостинг, но пък има доста доволни комисионни и готови темплейти...)....
Не знаеш нищо за HTML, PHP , CSS , JAVA ? Тука може спокойно да попиташ чичо Гугъл ... Едва ли на фразата "html уроци" ще ти излезе онлайн готварска книга...
Не знаеш английски ? Е тука вече не мога да ти помогна...
А ако не знаеш нищо и за афф маркетинга, можеш да прегледаш подписите на потребителите... Хората са си поиграли доста, за да вкарат нас новаците в бизнеса ;-)
 
Последно редактирано от модератор:
Re:

off:
админите не ги виждам какво ще правят след днешния купон и като видят темата :lol:
придържайте се към нея... минете в офтопик темата и там си пишете с момичето :idea:

едит:
а и толкова като мислите само за такива неща погледнете дясния линк в потписа ми :twisted:
 
Re:

fifi85 каза:
Абе Момци ако искате да гледате голи Мацки вървете в WWW.Gepime.com

Коте, тук си за да рекламираш разни порно сайтове или да печелиш пари от интернет?
Е извинявайте ама т'ва вече стана чат !!
Между другото ... Т'ва че си момиче не значи, че ще пробиеш веднага и пари от реки ще потечат... Ние може да ти обръщаме внимание, ама влезеш ли в морето, вълните са безмилостни ;-)
Айде лека нощ от мен и приятен лаф с мацката...
А на нея пожелавам успех и скорощни завоевания .... В смисъл ca$h ;]

edit :
fifi85 каза:
Moko :idea: :idea: :idea: 10x

няма проблеми... Послушай ме и прочети нещо... Ще бъде по-полезно от това да флиртуваш с пичовете тука ;-)
 
Откъде решихте че е момиче? Това че има някаква гола кака и женски ник нищо не значи.Всеки може да се направи така за да има повече успех и така като гледам за няколко часа какво направихте с темата явно има ефект.Горко им на админите утре след запоя :D .Потребителя дори и момиче (нз какво значение има дали е момиче или момче...разбирам форума да е главно от 12-13 годишни геимърчета които не са виждали женско ама тука сме се събрали големи хора все пак :? ) да е мисля че дадохте достатъчна информация как да започне.Вече по нататък ако има други въпроси може да пита ..това сега просто е излишен спам.
 
Здрасти и от мен. Викам и аз да се включа в тази тема че като гледам как е тръгнала ще е по дълга и от тази на адсенс :D Иначе за 5 страници никаква полезна информация не видях да споделите с "момичето"(в което не сме сигурни че е) Аз бих ти препоръчал да си купиш хостинг и домей за 1 година е 24 лв. http://tophost.bg/ Така ще изглежда по сериозно и професионално, а като се има предвид че от скоро имаш компютър нз как ще се справиш чесно казано. Много усилия ще трябват. Желая ти успех :p [/url]
 
iNDESiGN каза:
Еми тая може да ти е полезна да изкараш 200-300 лв, но 3000 ще е малко трудно по този начин...

Освен ако не блъскаш с количество :) Някои го правят с повече от един саит или блог. Но все пак бих препоръчал да се наблегне на качествения контент
 
3000 лв не са теоретичният предел, просто трябва да прилагаш добри практики 8) ...
Или да минаваш през портал идеи - възможно, ако купиш или продадеш някоя хрумка, и повече от тази цифра да си докараш. Все пак, именно в главите ни всеки ден се раждат "хиляди, маса, НАРОД" идеи, просто, явно, не сме се сетили да ги оценим и разменим достойно.
Ами ето ви истински "ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ"...или "през Интернет".
Но защо ли ви приказвам? Утре пак ще си е, както си знаем.
А, движиш ли се по един и същи път, стигаш винаги до едно и също място.
Да ме разубеди, който може 8)
 
Имам саит за еротични запознанствагооглето не ме одобрява.казаха ми че не става.Търся нещо подобно на гооглето на клик да плащат.Само да не са easytrader нищо не плащат много малко

Поздрави Огнян Генов
 
ЧНГ, първо!
И второ, защо търсите първо да ви плащат?
А вие какво "им" или "НИ" предлагате за това?
Значи, елементарно е:
Хората плащат /купуват/ нещо, което им е полезно.
Предложете нещо повече от "цъкане" с мишката и, може би-кой знае?
Въпреки очакванията на "некои другари", на света предлагащите нещо наистина ценно са по-малката част. Остана или да разберете какво точно искат /за да им угодите тъй, щото и те да са доволнии да плащат/ или да се пренасочите към купуващите и да почнете да им предлагате нещо, нужно и полезно. Или поне, да успеете да ги убедите тъй, щото те да вярват в това. Много маймуни започнаха да искат само да тупат брашнения чувал и да се надяват все да пуска.
ВЕЧНА МАНДРА НЯМА, РАЗБЕРЕТЕ ГО. За да няма повече разочарования 8)
Например, аз се старая - може да посетите портала ми, да разгледате, да си изберете или да предложите нещо - при мен и невеществени неща се превръщат в стока. Цените, които са обявени, са начални точки за преговори, а всеки купува, както и за колкото успее да се договори. Доставям услуга, всеки решава сам. Не е задължително да правите същото, важен е подходът. Иначе кинти-йок. Бъдете сигурни.
 

Горе