Как да намалим значително разходите си за гориво?

Статус
Not open for further replies.

neu

New Member
Здравейте МЛМ любители :) ! Как да намалим значително разходите си за гориво? Американците намериха отговор на този въпрос!
Компанията Fuel Freedom Internation гарантира минимална икомония от 7% до 14%.
Какво представляват MPG-CAPS ?
MPG_CAPS е уникален продукт за третиране на двигателя, който увеличава изминатите километри с определено количество гориво. Той удължава живота на клапаните, запалителните и подгряващите свещи, предотвратява формирането на вредни остатъци. Намалява натрупването на сажди, както и елиминира ефекта ''работещ двигател'' след изключването му. MPG-CAPS са предназначени за употреба на всички двигатели с вътрешно горене.

Какви са ползите от MPG-Caps?
- Увеличава пробега за литър гориво
- Повишава мощността
- Лесно запалване при ниски температури
- Намалява до 75% вредните емисии, причиняващи парников ефект
- Безопасна употреба при превозни средства с катализатори и горивни филтри
- Удължава живота на свещите, изпускателната система, карбуратора, горивните филтри. Подобрява цялостната работа на двигателя
- Повишава октановото число : средно 0,4 до 1
- Защита от износване на клапаните: Поддържа целостта на леглото на клапаните така добре, както и оловосъдържащите горива
- Намалява наслагванията в горивната камера. Това наслояване обикновенно води до използване на гориво с по-голямо октаново число.
Тестовете показват, че икономията от разхода на гориво е минимум 7% до 14%. Резултатът варира в зависимост от навиците на шофиране, трафика, терена, атмосферните условия и състоянието на Вашия автомобил. За да постигнете оптимални резултати е необходима правилна употреба на продукта.

Безопасни ли са MPG-CAPS ?
MPG-CAPS безопасни за употреба. Съдържат 100% активни съставки. Те образуват микрофилм върху всички компоненти на горивната камера и действат като катализатор на процеса на горене.


Продуктът се разпространява чрез MLM . Възможостите са невероятни!

Убедете се сами!
 
Велико изобретение

Да, това е една велика работа! Аз направих сайта на г- жа Беатриче Григорова supergorivo.com и съм много добре запознат с всичко, описано в горния постинг. В тази работа има много пари!
 
Да хапчета за кола ;)
:!: Новата РЕВОЛЮЦИЯ вече и при нас!

Скоро всичко на BG ;)
 
MPG-CAPS връщат парите на хората обратно в джоба им, а ако автомобила има астма, и нея ще излекува :wink:
 
Който е на газ си е добре, но много хора нямат този късмет. С тези продукти те ще карат също така икономично, както и ако са на газ :!:
 
Въпрос на предпочитания.... Аз по скоро бих си сипал някакъв октан бустър в бензина че супер 100то стана скъпо, а си падам малко стриит реисър :wink:

П.С. Разгледах версията на български за минимуфюел може да си пипнеш малко текста, защото на места се повтаря.....
 
Статус
Not open for further replies.

Горе