Как да намираме страхотни ключови думи за минути?

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Питали ли сте се каква е тайната в успеха на микро нишовите сайтове? Е, отговорът е сравнително прост - тайната е в добрия подбор на ключови думи!

Как обаче да намираме ключови думи с добра конкуренция бързо? Тук мога да дойда на помощ аз. Както знаете доста специализирам в изграждане на микро нишови сайтове, както и в keyword research-a. Затова реших да споделя част от моето know-how с вас, под формата на видео материал.

Какво ще получа ако закупя видеото:

Основното нещо е, че ще научите малък трик за работа с AdWords, който ще ви помогне за секунди да намирате качествени ключови думи. Това е основното нещо в пакета.

Бонуси:

Бонус 1: Как да намерим свободни домейни за думите?
Бонус 2: Как да определим тяхната конкуренция и това дали си заслужава да се работи по тези думи, посредством програмата Market Samurai.
Бонус 3: Трик как да ползваме Market Samurai с вечен Trial период, без да платим и цент за него.

Внимание: Пакетът Е подходящ за хора, които имат нужда от много ключови думи, независимо дали ще ги ползват за микро нишови сайтове или за long tail ключови думи във вече съществуващи проекти.

Внимание: Пакетът НЕ Е подходящ за хора, които нямат нужда от много ключови думи регулярно просто защото за да се научите да използвате трика и да го прилагате успешно, то ще ви трябва известно количество опит. Ако нямате нужда от много ключови думи, по-бързо и лесно според мен ще е да си закупите такива.

От материала ще бъдат продадени само 5 копия.

Цена за първото копие: $100
Цена за второто копие: $120
Цена за третото копие: $140
Цена за четвъртото копие: $169
Цена за петото копие: $200

FAQ:

Q: Има ли ревю копита?
A: Не.

Q: Как тогава да се убедим в качеството на продукта?
A: Смятам, че ревютата, които съм получил говорят достатъчно добре за това колко е качествена работата ми. Също така смятам, че достатъчно детайлно съм обяснил в обявата какво точно ще получите.

Q: В какво се състои този трик по-точно?
A: Трикът е елементарен и не съм виждал някой в Интернет да го е споделял. Сам по себе си, трикът се изпълнява за секунди, но върши чудесна работа и ви спестява маса време в намиране на подходящи ключови думи.

Поздрави!
 
От: Как да намираме страхотни ключови думи за минути?

Може ли да се види демо някъде?
 
Третото копие също беше продадено. Очаквам някои от закупилите да дадат ревю :)

П.С.: Бреееей 3000-но мнение :)
 
От: Как да намираме страхотни ключови думи за минути?

Третото копие е при мен. Всичко е обяснено много добре и разбираемо, а метода може да се прилага за различни езици. Аз съм много доволен от покупката :)
 

Горе