Как да напишем невероятен текст за нашия affiliate сайт?

Blinky

Owner
Тъй като ние продължаваме с изграждането на affiliate сайтове и трупането на трафик и комисиони от продажби, за нас е голямо предизвикателство, което трябва да се предприеме когато става дума за изграждане и да добавите на уникално и ново съдържание, за да можем да предложим силен текст и нещо, което ще зареди отново нашият акаунт с продажби.

За някои от Вас, това ще бъде по-лесно отколкото звучи. Защото вие сте вероятно експерт във вашата ниша и ще бъдете в състояние да произведете много на брой висококачествени статии и публикации в блога или сайта ви. Но ако сте само в началото, може да сте леко нервен, защото ви предстои остояване на положителното за това, за което ще пишете.

Въпреки това, мога да ви уверя, че вие ​​ще имате добро писане на това съдържание за Вашия сайт. Защо? Има две основни причини. Първо - когато практикувате нещо на регулярна основа, то се превръща в навик. След извесно време писане за него, то се превръща във втора природа за Вас, независимо колко трудно и аматьорски е било в началото - просто практиката учи. Така вие ще можете да създавате съдържание, по-бързо и ефективно.

Втората причина е, че просто трябва. За да успеете в affiliate marketing-а, вие ще трябва да бъдете запознати с това за какво е необходимо да създавате това уникално съдържание. Дори и ако ви наемат на свободна практика да пишете статиите, като freelancer, на вас ще ви се наложи да проучите и да се стараете, нали? Всеки експерт и професионалист иска клиентите му да са връщащи се, а не one time hit.

Така че, днес няма да се пише поредния дълъг и скучен списък от "н" на брой стъпки, които са необходими за написване на хубава и продаваща статия. Можете да намерите, някой на други места в интернет, включително и тук. Вместо това, тук ще се даде това, което да ви помогне да се фокусира върху това как трябва да се мисли, когато пишете, така че да привличате големи масиви от трафик и да пазят ги карате да се връщат на Вашия сайт отново и отново.

Бъди лидер - Без съмнение, вие трябва да се установи като лидер (или експерт) във вашата ниша. Това ще се случи, след като се направят две неща. Първо, вие трябва да намерите начин да придобиете знанията, които да ви отличават от всички други търговци в нета и хората да ви се доверяват. Второ - трябва да стане ясно на аудиторията ви, както и за вас, че това, което правите ви радва и го правите с желание.

Стойка / Стил - Има ли нещо, което смятате, че липсва във вашата област (ниша)? Например, ако сте в нишата - обучение на куче, и не вярваш, че профилните обучения са ефективни, то тогава вие трябва да каже, че е така. Всъщност, вие може да откриете себе си, като имате несъгласие с други експерти във вашата ниша. Това е ОК. Кажете им, как се чувствате, какво мислите, препоръчвате и др. и да ги помолете да ви отговорят. В дългосрочен план вашето съдържание ще бъде по-интересено и по-ефективно, а можеш да накараш хората да говорят за това.

Решаване на проблем - Класическо и винаги работещо. Независимо от това, какви са вашите читатели, те знаят, че ще намерят решението на проблема си на вашия сайт итова ги кара да идват на него. Например, ако вашите читатели се интересуват от обучение за куче, може би това е като проблем за тях (направо си е проблем), и са получили ново кученце, което трябва да се адаптират към новия си дом, то те трябва да намерят решението при Вас. Ако е така, то статия, озаглавена "3 Незаменими съвета за успешно обучение на кутре" със сигурност ще им помогне и продаде.

Направете го лесно за вашата аудитория - Ако искате да продадете продукт на потенциален купувач, а той в същото време не е толкова запознат какво точно ще купува, само знае, че ще му реши проблема, вие от своя страна може да си го дообразовате. Уверете се, че вие имате необходимите материали, за да това, както и че са написани така, че да бъдат възприети добре и лесно от тях. Може и да е лесно за хора с опит, но пощадете новите, а те ще ви благодарят по свой си начин. Дайде им колкото се може повече информация, за да им помогнете да направят покупката си при Вас.

Структура на вашите статии - най-добрите практики за писане и редактиране на съдържанието - панравете го все едно вие да не искате да си теглите "х"-а на прозореца (браузъра). Уверете се, че вашите статии са приятни за окото, и че читателите могат да разберат основните точки, даже като погледне самата страница на която са попаднали.

За в бъдеще ...

В този кратък пост, има много точки, които няма да споменем. Когато започвате да пишете, тогава е необходимо да се съсредоточите върху простото писане на статията, като винаги имате точките, които споменахме наум. Това е основата, другото се надгражда. Вие ще получите истиски и позитивни мнения, ако всичко това горе бъде добре направено.

Но ако наистина искате да се превърнете в лидер (или достоен експерт) във вашата ниша (кой не иска?), трябва да запомните тази баналност: Една картина струва колкото хиляда думи.

Повечето от вашите читатели ще реагират положително на визуалното съдържание, като слайд презентации, видеоклипове и снимки. В интерес на истината става все по-лесно и по-евтино да публикуваш видео съдържание на сайта или блога си.

Допълнителни ресурси

Вижте тези статии за повече информация за писането на добро и качествено съдържание:

Оптимизация На Съдържанието ( Content ) - Това е страхотно четиво за тези, които искат освен да имат добро съдържание, то да бъде и добре оптимизирано, за да докарва трафик.

Какво означава Google Panda за твоя affiliate сайт? - Ресурс от съвети и тактики за подобряване на съдържанието, с цел харесване от Google Panda.

Елементи за действие:

Тези елементи не покриват всичко, но те ще ви даде солидна преднина, за да стартирате вашия affiliate сайт и да започнете да печелите онлайн.

- Създаване на списък от заглавия / титли (headlines/titles) и ключови думи (keywords) за 30 статии (articles), за да публикувате на вашия сайт.

- Избор на топ 5 статии. Може да изберете това, което мислите, че ще бъде най-популярно, или просто това, което най-силно ви вълнува.

- Напишете вашите статии. Докарайте ги до 400-600 (даже до 800) думи и използват поне едно изображение към всяка статия.

- Публикуваите ги на вашия сайт.

- Започнете отново с друга партида от пет. И така, до билдването на нещо голямо и стабилно.


Какъв е вашия опит с писането на статии и използването им? Как да получим повече трафик към сайта си? Оставете вашето мнение в коментарите по-долу.
 

Горе