Как да печелите пари без да правите нищо? много лесно - платиха ми.

Колкото и да звучи тъпо в раздел "кофа" съм правил сделки с участници от форума, които нямат двеста поста. Има сред тях доста серозни хора. Да, разбахте, че става въпрос за Фейсбук...Тази тема и там не заслужава да е, а в раздел "СКАМ".
 
То е хубаво да се направи раздел/тема, и вместо в коша, да отиват подобни теми там. Всеки, който се сблъсква с подобни методи, да има едно на ум.

Да де, ама нали гледаме и да излизаме в Google за скема,който е модерен. Само ще спомена, че преди няколко години излизахме доста напред за Кешфиеста / Cashfiesta и според мен спасихме много наивни души. ;)

Аз ако влизам в някой форум надали ще погледна в кой раздел е темата. Напиши с червено отгоре по-добре, че това е спам...

Това, че е в Кофа не говорили достатъчо. :) Нямаме такива прификси в системата, а и те реално се слагат по принцип от автора. :)

Живите линкове са премахнати.
 
Това, че е в Кофа не говорили достатъчо.
Не.
Ако искаш да ползваш този раздел за такава цел, сложи по-подходящо заглавие. Нужник е българска дума, но няма да е понятна, така че остават чуждиците клозет и кенеф.
Може да пуснеш и едно допитване за наименованието на този раздел. Кофа е твърде тривиално, познато и привично и няма нужното въздействие относно твоята идея.
Сега се сещам за бунище - място, дето се изхвърлят боклуците.
 

Горе