Как да пратя пари от Русия в България?

Revolut
Wise
Paypal
SWIFT
Crypto

Сигурно има поне още 2000 хиляди начина, в зависимост от сумата или причината за превода. Това което го казват по новините за санкции са пълни глупости (получавам пари от там пратени от роднини и няма проблем).

Revolut
Wise
Paypal
SWIFT
Crypto

Сигурно има поне още 2000 хиляди начина, в зависимост от сумата или причината за превода. Това което го казват по новините за санкции са пълни глупости (получавам пари от там пратени от роднини и няма проблем).
получаваш... чушки и домати :-) SWIFT е изключена от руската платежна система .... ама няма кой да чете

Пълни глупости говорени по новините :).... Да от руска банкова сметка директно SWIFT работи. Има third парти приложения които ти лапат руските пари като стой та гледай и ти идват в Wise без никакъв проблем :). Ама вие верно си мислите, че има реални санкции в Русия ?!?!?

Поредната дискусия на високо ниво с този юзър, няма да е лошо @Blinky малко да се заеме със задълженията си.
Не е нормално всяка дискусия да я обръща на псувни и закани.
Верно, че е свободен форум но не сме в махалата все пак.

Поредната дискусия на високо ниво с този юзър, няма да е лошо @Blinky малко да се заеме със задълженията си.
Да, готово. Няма да е зле и да се ползва този бутон за репорти, защото на Блинки задълженията му малко ще се размият, ако следи на всеки постовете. ;)

ми научи се и ти да псуваш ... псувам дебилите само

Пълни глупости говорени по новините :).... Да от руска банкова сметка директно SWIFT работи. Има third парти приложения които ти лапат руските пари като стой та гледай и ти идват в Wise без никакъв проблем :). Ама вие верно си мислите, че има реални санкции в Русия ?!?!?
+1

Няма никакви проблеми с плащания по Paypal от Русия :)

Има някои турски банки, които все още бачкат, но не знам какъв е случая. Моите познати обикновено предават суми до 10,000 евро на хора, които пътуват. Има дори хора, които предлагат подобен род услуги - даваш им кеш, а те от своите руски карти прехвърлят на картите на човек, който си им посочил.

Спрени са viber и whatsup, facebook и други доколкото знам. По какви социални канали си говорите/пращате съобщения?

Спрени са viber и whatsup, facebook и други доколкото знам. По какви социални канали си говорите/пращате съобщения?
Телеграм. Може и по някоя от техните социалки - Вконтакте или Одноклассники.

Горе