Как да се класирам добре и на шльокавица?

webstil

Well-Known Member
Забелязвам нещо странно, но може би и логично, класиран съм добре по ключовите си думи на всички съм по първа страница първите места, но са все и на кирилица. Например на 3-то място съм на дума "дрехи" , но съ на 23-то по дума "drehi" и то ми излиза подстраницата. Става въпрос за индекса, че не излиза изобщо на първа страница на думата написана с енг. букви. Това е нормално , защото линковете ми към сайта са на кирилица, но се надявах гугъл да ме класира и за drehi. Как да го оправя това, да почна да пускам линкове с думата на латиница или да я вкарвам повече в съдържанието на сайта като ключова? Нямам същия проблем например с мъжки дрехи и mujki drehi, там позициите ми са еднакви, но предполагам защото в самата категория url адреса е от вида sait.com/mujki-drehi, но няма как да направя индекса да ми е sait.com/drehi , той си е просто sait.com. Не знам дали някой ще ме разбере :D
 
От: Как да се класирам добре и на шльокавица?

При мен е обратното, но пък там домейна си е почти екзакт матч, само желанието за брандиране ме отказа да взева екзакт матча. Нормално е да си по-назад по латинската дума, защото никъде не присъства на страницата, според мен освен линкове може да забиеш някъде във футър или на затънтено място латинското изписване, за да го има за гугъл. Не знам дали ще доведе до значителен ефект, но няма да навреди. Ще следя с интерес мнепията на колегите.
 
От: Как да се класирам добре и на шльокавица?

Как да го оправя това, да почна да пускам линкове с думата на латиница или да я вкарвам повече в съдържанието на сайта като ключова?

И двете .
 

Горе