Как да си върна сайта ?

iskous

Member
Здравейте,
От някъде близо 3 години използвах един безплатен хостинг, но след като съм качил някакви снимки от някакъв американски фотограф той се е свързал с тях и е помолил да бъдат изтрити. Хостинга ми е изтрил целия сайт и сега отказват да го възстановят...
Има ли някакъв начин аз сам да го възстановя ? Нямам никакви Backup на компютъра или където и да е било.. Има ли някакви сайтове, от където мога да видя сайта преди 48 часа примерно и да си взема всички статии .. Използвах CMS - Wordpress и имах над 5000 публикации и посещения на сайта над 1000+ дневно. Друг вариант е някакъв си да вникна в WP admin и да дам експорт на цялото съдържание... ?
Моля за помощ...
 
От: Как да си върна сайта ?

Здравейте,
проверете дали тук няма нещо индексирано.
Код:
http://archive.org/web/
или от кеша на гоогле
Поздрави,
Константин
 
От: Как да си върна сайта ?

http://archive.org/web/

има още един кеша на гугъл - пишеш в търсачката site:сайта.ком и ти излизат (почти) всички страници на сайта. Точно до адресите на страниците има една стрелка и там трябва да има опция за кеш.
 
От: Как да си върна сайта ?

Благодаря, но чрез web archive не мога да вляза в Wordpress Panel.
 
От: Как да си върна сайта ?

Ами, няма как да успееш да влезниш до Wordpress админ панела. Препоръчвам ти да продължаваш с писмата към съпорта. Абе не ми го побира ума, такъв сайт с толкова посещения и предполагам правиш някакви пари, да го държиш на безплатен хост, но каквато и да е причината вече е късно. Успех ;)
 
От: Как да си върна сайта ?

Атака към съпорта! Рониш крокодилски сълзи колко е важен сайта за теб, как 3-те ти деца седят гладни, щото си се издържал изцяло от сайта и тн. драматизми. Може и да се смилят над тебе, иначе няма шанс. Ако домейна си е твой не е толкова страшно. Почвай да събираш статиите докато не е минало време.

Иначе груба грешка да държиш такъв сайт на споделен хостинг.
 
От: Как да си върна сайта ?

Наскоро бях ровил по темата и се оказа, че има тулове за сваляне от уеб архива. Само че за всяка ОС е различен, аз се мъчих с уорик за линукс и не стана,
тези двата не съм ги пробвал четох че вършат работа:
Web Archive Extractor - IOS
Web Archive Downloader - win (мисля че има триал)

Имаше и един сайт който предлагаше услугата: от $15 за един и $7.50 за 5+

Успех с възстановяването.
 

Горе