Как да си купувате евтини домейни постоянно

ExTended

Active Member
Здравейте!

Потърсих форума за някаква пинната тема относно този метод, но не намерих, така че ще ви шерна метод, който с колегата ми намерихме в БлекХет форума и си ползваме с голям кеф от тогава за регистрация на домейни с големи отстъпки от най-различни доставчици, като GoDaddy например. Имайте предвид, че ние си купуваме домейни главно от GoDaddy и NameCheap, и тъй като колегата ги check-out-ва по принцип нещата, не помня дали работеше за NameCheap, но може да пробвате и с други компании за регистрация на домейни и да проверите за себе си.

Също така приложението за което ще стане на въпрос след малко работи не само за сайтове за регистриране на домейните, но и за сайтове за покупки на стоки - като Amazon.com и BestBuy например.

Първо сайта на приложението( за Chrome): http://joinhoney.com/?r=chrome

Признавам си, че не знам дали работи с други браузъри, аз ползвам Chrome главно. Тук пак сте свободни да експериментирате.

Ето го и метода:

1. Отивате на http://joinhoney.com/?r=chrome и си сваляте и инсталирате приложението
2. Отивате в GoDaddy и си избирате домейн/домейни, както бихте направили по принцип. След това отива на check-out страницата.
http://i.imgur.com/qdCdEfX.png
3. Ако сте направили всичко както трябва, долу трябва да има един оранжев бутон, на който пише ''Find Savings''. С него става магията.
http://i.imgur.com/hHh4QLO.png
4. Изчакайте докато приложението тества всички купони и избере най-подходящия за вас.
http://i.imgur.com/gybSYT1.png
5. Купете си домейна/домейните с добра отстъпка.
6. Както се казва: Rinse and repeat

Както и човека от БлекХет форума ще кажа все пак, че по никакъв начин не съм обвързан със сайта или приложението. Просто се опитвам да споделя нещо полезно.

Освен това си признавам, че до голяма степен съм изкопирал метода от темата на човека в БлекХет форума. Прекалено полезна е, за да не бъде споделена и тук, а мен прекалено много ме мързи да описвам нещата с мои думи, или пък да си играя да правя снимки.

Това е за сега.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
От: Как да си купувате евтини домейни постоянно

Полезна тема, стига да работи приложението (не съм го пробвал още). Колкото до това, че споделяш тема от друг форум - няма лошо. Даже напротив, в чуждите топ форуми, като споменатия от теб, има много повече информация, отколкото тук и е добре да се прехвърля насам. Ако всички тук очакваха да открият топлата вода с темите си щеше да е голямо мъртвило (освен може би в раздел политика - там всички сме експерти по природа).

п.п. Аз го закачих за мозилата.
 
От: Как да си купувате евтини домейни постоянно

Радвам се, че ви е било полезно.

Този плъгин не е толкова за пестене на пари, тъй като кодове лесно се намират по интернет форумите като този.

По-скоро за пестене на време, тъй като не си играете да търсите промо кодове.

Ако някой е пробвал с други браузъри или с други домейн регистри би било добре да сподели как са нещата.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
От: Как да си купувате евтини домейни постоянно

много полезна тема! благодаря за информацията.
 
От: Как да си купувате евтини домейни постоянно

Изпробвано на мозила(последна версия): работи много добре, като единствен минус бих му дал, че е леко бавен, но може да се преживее :)
Като цяло е супер, чудесно, че го сподели!
 
От: Как да си купувате евтини домейни постоянно

Много полезно даже се възползвах :)
 

Горе